Αποστολέας Θέμα: Χριστουγεννιάτικη γιορτή ακαδημιών Τριγλίας Ραφήνας  (Αναγνώστηκε 932 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Μέλος Φόρουμ

 • Τριγλιανός Απόγονος
 • **
 • Δώστε Συγχαρητήρια
 • -Δώστε: 4
 • -Λαμβάνω: 28
 • Μηνύματα: 183
 • Age: 90
 • Τόπος: Ραφήνα
 • Επιβράβευση του μέλους απο : 28
 • Τριγλία Ραφήνας. Μια ομάδα, μια ιστορία!
  • Επίσημη σελίδα της Τριγλίας Ραφήνας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοπ οιήθηκε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίο υ η  χριστουγε ννιάτικη γιορτή των τμημάτων υποδομών της Τριγλίας Ραφήνας.
Φέτος η γιορτή είχε μία ιδιαιτερό τητα, καθώς πραγματοπ οιήθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων του πλοίου SUPERFERR Y της εταιρείας GOLDEN STAR FERRIES, στο ωραιότερο πλοίο  που ταξιδεύει στις ελληνικές θάλασσες.
Οι μικροί αθλητές, οι γονείς και οι καλεσμένο ι πραγματικ ά το χάρηκαν με την ψυχή τους και αφού αντάλλαξα ν ευχές, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.
Στα μέσα της υπέροχης βραδιάς μοιράστηκ αν δώρα σε όλα τα παιδιά από τον Άη-Βασίλη, ενώ στο τέλος υπήρξε και λαχειοφόρ ος αγορά προς ενίσχυση των τμημάτων υποδομών της Τριγλίας Ραφήνας.
Η Επιτροπή Υποδομών ευχαριστε ί ιδιαίτερα την εταιρεία GOLDEN STAR FERRIES και τους  αδερφούς Στεφάνου που μας φιλοξένησ αν στο SUPERFERR Y και ιδιαίτερα τον αρχικαπετ άνιο κ. Κώστα Τζώρτζη, τον πλοίαρχο κ. Χαλά Αθανάσιο, καθώς και όλο το πλήρωμα του πλοίου  για τη άψογη φιλοξενία και τη βοήθεια που προσέφερα ν ώστε να πραγματοπ οιηθεί με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωσή μας, όπως και το ναυτικό πράκτορα κ. Τόγια Αντώνιο.
Πρέπει να τονίσουμε ότι οι αδερφοί Στεφάνου, όπως και ο κ. Τόγιας Αντώνιος έχουν βοηθήσει διαχρονικ ά την ομάδα μας και ελπίζουμε και στο μέλλον.
Να ευχαριστή σουμε τους γονείς που μας έχουν εμπιστευθ εί τα παιδιά τους και συμμετέχο υν στις εκδηλώσει ς της ομάδας, βοηθώντας οικονομικ ά το όλο εγχείρημα .
Τέλος να ευχαριστή σουμε  τους δωροθέτες:
ΤΟΓΙΑΣ ΤΡΑΒΕΛ – ΧΑΨΙΑΣ ΤΡΑΒΕΛ – ΣΛΕΒΟΡΙ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙ Ο ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ,
καθώς και τα καταστήμα τα που προσέφερα ν στο μπουφέ:
ΚΡΕΑΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (κ. Γεωργιάδη ς) - LA SERRA (κ. Χαχολάκης και κ. Μισοκοίλη ς) – CASA DI PIZZA (κ. Δελαπόρτα ς) – PICOLLO (κ. Σταμπέλος).
Οι τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν είναι οι εξής :
342 (εισιτήριο για 2 άτομα μετ’ επιστροφή ς με αυτοκίνητ ο, για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο (ΧΑΨΙΑΣ ΤΡΑΒΕΛ)
813 (εισιτήριο για 2 άτομα μετ’ επιστροφή ς, για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο (ΤΟΓΙΑΣ ΤΡΑΒΕΛ)
601 τάμπλετ
24 τάμπλετ
808 (επάργυρη εικόνα προσφορά SLEVORI)
361 (επάργυρη κορνίζα προσφορά SLEVORI)
631 (Τραπέζι για 4 άτομα στο εστιατόρι ο ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ)

Να ευχηθούμε στους προπονητέ ς, εφόρους, ιατρικό επιτελείο, φροντιστή, στους γονείς, μα πιο πολύ σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών μας, Χρόνια πολλά, με υγεία κι ευτυχία στην ζωή τους.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας
Επιτροπή Υποδομών


 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal