"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

Πρόβλημα με αντιγραφή των κειμένων.

Ξεκίνησε από triglianos - admin foroum, 03 Ιανουαρίου 2014, 12:53:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

triglianos - admin foroum

triglianos - admin foroum

Έλαβα μία επιστολή σχετικά με την εκτύπωση κειμένων και φωτογραφιών, αλλά και αντιγραφή των.
Θέλω να ενημερώσω, ότι στο παρελθόν αντιμετωπίσαμε σοβαρό θέμα κλοπής κειμένων, δημοσιευμένα δε σε διάφορους ιστότοπους, τόσο τοπικούς, όσο και της επικράτειας, χωρίς καν να αναφερόμαστε ως πηγή το φόρουμ και αρκετές φορές είδαμε και παραποιημένα κείμενα. Αναγκάστηκα δε να κάνω και ενότητα, για να καταγγέλλουν τα μέλη μας, αυτά τα συμβάντα. Ενημερώστε που βρίσκετε αντιγραμένα του φόρουμ μας.

Εδώ ως διαχειριστής, δεν δημιούργησα το φόρουμ για να κάνω τον αστυφύλακα, όλων αυτών. Σεβόμενος τον κόπο όλων όσων πατριωτών, τοποθετούν τα κείμενα  ή τις φωτογραφίες των, στο φόρουμ μας, έπρεπε να βρεθεί μία λύση.
Η λύση ήταν να βάλω δικλείδες ασφαλείας ώστε να μην γίνετε εύκολα η αντιγραφή των κειμένων, δλδ κλοπή των.
Ταυτόχρονα όμως κάθε Τριγλιανός που είναι μέλος μας και ανήκει στην ομάδα "Τριγλιανών Απογόνων" (αν δεν είστε ζητήστε μέσα από το προφίλ σας να γίνετε), μπορεί να κάνει δεξί κλικ, δλδ έχει την δυνατότητα του copy paste.


Το κείμενο που έλαβα.
ΠαράθεσηΚαλησπέρα σας και χρόνια πολλά!
Είμαι ονοματεπώνυμο και θέλω να επισημάνω το εξής:
Η ηλεκτρονική σελίδα του φόρουμ έχω διαπιστώσει ότι δεν επιτρέπει την αντιγραφή κειμένων και την αναπαραγωγή τους για λόγους πνευματικής ιδιοκτησίας κλπ.

Με αυτήν την απαγόρευση όμως ο πατέρας μου ονοματεπώνυμο που δεν διαθέτει ηλεκτρονικό υπολογιστή κι εγώ μένω μακριά δεν μπορεί να δεί τα κείμενα της σελίδας τυπωμένα πλήρως. Όταν χρησιμοποιώ την ειδική εντολή για την εκτύπωση, η εκτύπωση δεν γίνεται άμεσα, και κυρίως δεν δεν εκτυπώνονται φωτογραφίες.

Έτσι τύπωσα για τον πατέρα μου το πολύ ενδιαφέρον και χαριτωμένο κείμενο για τη μόδα στην Π.Τρίγλια, δεν μπόρεσα όμως να του δείξω και την ωραία φωτογραφία της ........... Χρυσαυγής με την οικογένειά της για την οποία μας έχει μιλήσει αρκετές φορές.

Φαντάζομαι ότι αυτή η φραγή έχει προκαλέσει κι άλλες αντιδράσεις κι όχι μόνο την δική μου. Γιατί αυτή η αυστηρότητα στη διαχείριση του υλικού της σελίδας? Έχω link με πολλούς φορείς και δέν έχω ξανασυναντήσει τέτοια δυσκολία, υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση και διακίνηση των θεμάτων και των πληροφοριών. Έχω αρχείο σε hard copy για πάρα πολλά άλλα θέματα που με ενδιαφέρουν και παρακολουθώ, και όχι μόνο το ηλεκτρονικό μήνυμα που γρήγορα θα χαθεί ανάμεσα στα πλήθος άλλα. Άλλωστε ο σκοπός κάθε φορέα δεν είναι η διάδοσή του σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους?
Θα ήθελα να επανεξετάσετε αυτή τη λειτουργία φραγής και να την αναιρέσετε, γιατί πιστεύω ότι δεν προσφέρει τίποτα στο φόρουμ και, αντίθετα, προκαλέι δυσκολία και δυσαρέσκεια στους επισκέπτες και φίλους του.


Σας εύχομαι καλή νέα χρονιά, με υγεία και δημιουργικότητα.


ονοματεπώνυμοΣτις 2:43 μ.μ. Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013,

Και βέβαια έδωσα άμεσα την απάντηση μου.
Βασικό λοιπόν είναι να έχετε κάνει είσοδο ως μέλος στο φόρουμ, ώστε να έχετε και πρόσβαση σε όλο το φόρουμ ελεύθερα.
Όπως δε είπα και πριν, αναγκαίο είναι να ζητήσετε να μπείτε στην ομάδα των "Τριγλιανών απογόνων"
Όλοι μαζί, μπορούμε να ενημερώσουμε αυτόν τον χρήσιμο χώρο, ώστε να τον έχουν οι νεώτερες γενιές, ως παρακαταθήκη την ιστορία των προγόνων μας.

Αλλά και να γνωριστούμε, αναπτύσοντας γνωριμίες - φιλίες, ενώνοντας κάθε Τριγλιανό Απόγονο.