"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

Ενημερωτική ομιλία ακαδημιών Τριγλίας Ραφήνας

Ξεκίνησε από A.O.Τριγλίας Ραφήνας, 16 Σεπτεμβρίου 2015, 11:00:14 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

A.O.Τριγλίας Ραφήνας

A.O.Τριγλίας Ραφήνας

Ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας μετέχοντας στις 125 καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδος, ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ» του ΟΠΑΠ, διοργανώνει την Παρασκευή 18/09/2015 και ώρα 20.00, στο αμφιθέατρο εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Ραφήνας, ενημερωτική ομιλία από την επιστημονική ομάδα του προγράμματος, που αποτελείται από παιδιάτρους, ψυχολόγους και διατροφολόγους.

Συγκεκριμένα, ιατροί  μέλη της επιστημονικής ομάδας του προγράμματος, θα  πραγματοποιήσουν την  επιστημονική ομιλία με τίτλο «Γενικής αρχές παιδιατρικής, παιδικής ψυχολογίας και διατροφής», η οποία έχει ως στόχο αφενός να ενημερώσει τους γονείς και τους προπονητές που συμμετέχουν στις ακαδημίες σε θέματα υγείας, διατροφής και ψυχολογίας των παιδιών και  αφετέρου να τους προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία να λάβουν απαντήσεις σε θέματα που τους απασχολούν, αναφορικά με την ισορροπημένη ανάπτυξη και εξέλιξη των μικρών αθλητών μας.

Η παρουσία όλων των γονέων, ειδικά στα ηλικιακά τμήματα Τριγλιάκια, Projunior, Junior και Παμπαιδικό κρίνεται υποχρεωτική.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας
Επιτροπή Υποδομών