"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

Χριστουγεννιάτικη γιορτή ακαδημιών Τριγλίας Ραφήνας

Ξεκίνησε από A.O.Τριγλίας Ραφήνας, 30 Δεκεμβρίου 2016, 03:23:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

A.O.Τριγλίας Ραφήνας

A.O.Τριγλίας Ραφήνας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου η  χριστουγεννιάτικη γιορτή των τμημάτων υποδομών της Τριγλίας Ραφήνας.
Φέτος η γιορτή είχε μία ιδιαιτερότητα, καθώς πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων του πλοίου SUPERFERRY της εταιρείας GOLDEN STAR FERRIES, στο ωραιότερο πλοίο  που ταξιδεύει στις ελληνικές θάλασσες.
Οι μικροί αθλητές, οι γονείς και οι καλεσμένοι πραγματικά το χάρηκαν με την ψυχή τους και αφού αντάλλαξαν ευχές, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.
Στα μέσα της υπέροχης βραδιάς μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά από τον Άη-Βασίλη, ενώ στο τέλος υπήρξε και λαχειοφόρος αγορά προς ενίσχυση των τμημάτων υποδομών της Τριγλίας Ραφήνας.
Η Επιτροπή Υποδομών ευχαριστεί ιδιαίτερα την εταιρεία GOLDEN STAR FERRIES και τους  αδερφούς Στεφάνου που μας φιλοξένησαν στο SUPERFERRY και ιδιαίτερα τον αρχικαπετάνιο κ. Κώστα Τζώρτζη, τον πλοίαρχο κ. Χαλά Αθανάσιο, καθώς και όλο το πλήρωμα του πλοίου  για τη άψογη φιλοξενία και τη βοήθεια που προσέφεραν ώστε να πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωσή μας, όπως και το ναυτικό πράκτορα κ. Τόγια Αντώνιο.
Πρέπει να τονίσουμε ότι οι αδερφοί Στεφάνου, όπως και ο κ. Τόγιας Αντώνιος έχουν βοηθήσει διαχρονικά την ομάδα μας και ελπίζουμε και στο μέλλον.
Να ευχαριστήσουμε τους γονείς που μας έχουν εμπιστευθεί τα παιδιά τους και συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της ομάδας, βοηθώντας οικονομικά το όλο εγχείρημα.
Τέλος να ευχαριστήσουμε  τους δωροθέτες:
ΤΟΓΙΑΣ ΤΡΑΒΕΛ – ΧΑΨΙΑΣ ΤΡΑΒΕΛ – ΣΛΕΒΟΡΙ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ,
καθώς και τα καταστήματα που προσέφεραν στο μπουφέ:
ΚΡΕΑΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (κ. Γεωργιάδης) - LA SERRA (κ. Χαχολάκης και κ. Μισοκοίλης) – CASA DI PIZZA (κ. Δελαπόρτας) – PICOLLO (κ. Σταμπέλος).
Οι τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν είναι οι εξής :
342 (εισιτήριο για 2 άτομα μετ' επιστροφής με αυτοκίνητο, για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο (ΧΑΨΙΑΣ ΤΡΑΒΕΛ)
813 (εισιτήριο για 2 άτομα μετ' επιστροφής, για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο (ΤΟΓΙΑΣ ΤΡΑΒΕΛ)
601 τάμπλετ
24 τάμπλετ
808 (επάργυρη εικόνα προσφορά SLEVORI)
361 (επάργυρη κορνίζα προσφορά SLEVORI)
631 (Τραπέζι για 4 άτομα στο εστιατόριο ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ)

Να ευχηθούμε στους προπονητές, εφόρους, ιατρικό επιτελείο, φροντιστή, στους γονείς, μα πιο πολύ σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών μας, Χρόνια πολλά, με υγεία κι ευτυχία στην ζωή τους.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας
Επιτροπή Υποδομών