"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

Δεν τα κατάφερε στον τελικό η ομάδα Νέων

Ξεκίνησε από A.O.Τριγλίας Ραφήνας, 12 Ιουνίου 2018, 10:50:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

A.O.Τριγλίας Ραφήνας

A.O.Τριγλίας Ραφήνας

H τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα Νέων της Τριγλίας Ραφήνας, στον τελικό του Παναττικού Τουρνουά RESPECT CUP κατηγορίας Κ-18, κόντρα στον Προμηθέα Δάφνης.

Απέναντι σε μία ομάδα που στην φάση των ομίλων είχε κερδίσει με 4-0, οι παίκτες των Ανδρέα Ντερτινή και Παντελή Κρικέλη, αν και προηγήθηκαν σχετικά νωρίς στο 12΄ με τον Σιαφάκα και είχαν δοκάρι με τον ίδιο παίκτη στο 22΄, ισοφαρίσθηκαν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου από τον Προμηθέα Δάφνης.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα επιθετικός μονόλογος για την Τριγλία Ραφήνας, που έχασε σωρεία ευκαιριών, απέναντι στον Προμηθέα που έπαιζε ταμπουρωμένος πίσω από την μεσαία γραμμή και με δέκα παίκτες, στα τελευταία ένδεκα λεπτά του παιχνιδιού.

Μοιραία το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου άτυχος παίκτης για την Τριγλία ήταν ο Κουμουτσέας, του οποίου το χτύπημα πέναλτι απέκρουσε ο τερματοφύλακας και το παιχνίδι έληξε με 5-4 υπέρ του Προμηθέα Δάφνης.

Οι παίκτες που ξεκίνησαν το παιχνίδι για την Τριγλία ήταν οι: ΣΑΡΑΚΗΣ, ΚΙΤΣΟΣ, ΤΣΙΛΙΚΗΣ, ΤΣΙΟΥΜΑΣ Δ., ΚΟΥΜΟΥΤΣΕΑΣ, ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ, ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΙΑΔΗΣ, ΤΣΙΟΥΜΑΣ Β., ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΙΑΦΑΚΑΣ, ενώ οι αναπληρωματικοί ήταν οι: ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΔΙΠΛΑΡΗΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΣ, ΠΕΤΡΑΚΗΣ, ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΑΝΤΗΣ.