"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ <<ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ>>

Ξεκίνησε από alekostriglia, 17 Οκτωβρίου 2010, 11:21:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

alekostriglia

alekostriglia

Προσπαθούν να κλείσουν τα κενά που τους έχουν απομείνει με ότι βρουν.
Ο ένας υποψήφιος δήμαρχος ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται ο αντίπαλός του .
Μερικά υποψήφια θύματα των "κυνηγών κεφαλών" έχουν λακίσει στους ελαιώνες. ....μερικοί θα μαζεύουν σήμερα (παρόλο την βροχή και το χαλάζι που έριξε εχθές το βράδυ) ελιές μέχρι τα μεσάνυχτα που θα κλείσουν τα ψηφοδέλτια. Το τι γίνεται από το πρωί σήμερα δεν περιγράφεται.
Τα παρακάλια, οι εκβιασμοί, οι απειλές και οι «διορισμοί» για μια υποψηφιότητα πάνε κι έρχονται. Αύριο που θα δημοσιοποιηθούν όλα τα ψηφοδέλτια θα καταλάβετε. Σύζυγοι, μανάδες, πατεράδες και αδέρφια υπαλλήλων "επιστρατεύθηκαν" για να συμπληρώσουν ψηφοδέλτια.
Το κλάμα άρχισε από χθες βράδυ. Πολλά από τα θύματα,--- στέλνουν μηνύματα στους υποψήφιους δημάρχους του αντίπαλου συνδυασμού, από εκείνον στον οποίον βρέθηκαν με το στανιό υποψήφιοι, λέγοντας ότι εξαναγκάστηκαν να μπουν. Άρχισαν να σκάνε μύτη και οι "πεταμένοι".
Υποψήφιοι που αρχικά είχαν εξασφαλίσει θέση σε κάποιο ψηφοδέλτιο, αλλά στην διάρκεια της κατάρτισής του οι πιο ισχυροί συμμετέχοντες, σε συνεργασία με τον υποψήφιο δήμαρχό τους πάντα, τους  πέταξαν απ΄ έξω για να βολευτούν καλύτερα οι πιο στενοί συνεργάτες του αρχηγού και υποψήφιου δημάρχου, με τους ψήφους των "πεταμένων".
Θρήνος όπου κι αν γυρίσεις να κοιτάξεις. Μέχρι τα μεσάνυχτα θα γίνεται σε όλη τη Χαλκιδική "το έλα να δεις".

Καλό κουράγιο σε όλους.

ΚΟΚΚΑΛΑΣ ΑΛΕΚΟΣ