"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ

Ξεκίνησε από Βασίλης Σακελλαρίδης, 19 Φεβρουαρίου 2013, 09:21:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Βασίλης Σακελλαρίδης

Βασίλης Σακελλαρίδης

Ως Σύλλογος Απανταχού Τριγλιανών συγχαίρουμε τον αγαπητό μας Παναγιώτη που φροντίζει και ανανεώνει διαρκώς τον ιστότοπο των Τριγλιανών τόσο ως προς την εμφάνιση, όσο και ως προς τις διαδικασίες λειτουργίας της «Κοινότητας».

Ας συμμετέχουμε ενεργά όλοι, τα μέλη του Συλλόγου των Απανταχού Τριγλιανών αλλά και όλοι οι Τριγλιανοί, στο νέο αναβαθμισμένο περιβάλλον της διαδικτκυακής μας Κοινότητας ενισχύοντας τους δεσμούς της κοινής καταγωγής μας και αναδεικνύοντας την πολιτιστική μας κληρονομιά.

triglianos - admin foroum

triglianos - admin foroum

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αλλά όλα αυτά που έχουμε καταφέρει ως σήμερα, δεν θα τα είχαμε καταφέρει, αν δεν είχαμε την έμπρακτη συμπαράσταση σας, αλλά και την συμμετοχή των ενεργών μελών μας, αποδεικνύωντας και μέσα από το φόρουμ μας, την αγάπη για την καταγωγή μας, όσο και την ανάγκη να γίνει αυτή, γνωστή ευρύτερα μέσα από το διαδίκτυο.
Όλοι μαζί, μπορούμε να ενημερώσουμε αυτόν τον χρήσιμο χώρο, ώστε να τον έχουν οι νεώτερες γενιές, ως παρακαταθήκη την ιστορία των προγόνων μας.

Αλλά και να γνωριστούμε, αναπτύσοντας γνωριμίες - φιλίες, ενώνοντας κάθε Τριγλιανό Απόγονο.