"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

Συμφωνητικό εγγραφής

Οι ακόλουθοι Κανόνες Λειτουργίας θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο forum του triglianoi.gr.
Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο forum του triglianoi.gr σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Κανόνων λειτουργίας.
Παρακαλούμε ελέγξτε τις επιμέρους κατηγορίες του forum για την τυχόν ύπαρξη συμπληρωματικών κανόνων, οι οποίοι ισχύουν παράλληλα με τους παρόντες Κανόνες λειτουργίας.
 
Για την εγγραφή κάθε νέου μέλους στο forum, ακολουθήστε τα κατωτέρω:

Το forum απευθύνετε εν πρώτοις σε Τριγλιανούς Απογόνους.
Αυτό σημαίνει ότι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής και την ενεργοποίηση ως μέλους, που θα λάβετε στο e-mail που θα δηλώσετε, θα πρέπει να μεταβείτε στο προφίλ σας και να αναρτήσετε μία φωτογραφία σας καθώς και το πλήρες ονοματεπώνυμο σας στην θέση «Όνομα».
Η αμέλεια αυτών των ενεργειών, σημαίνει ταυτόχρονα και περιορισμό των δικαιωμάτων σας,  ως προς την πρόσβαση σε διάφορα σημεία του φόρουμ.
Η πρόσβαση σε διάφορα σημεία του φόρουμ, ορίζεται από την διαχείριση και πλήρη πρόσβαση διαθέτουν μόνο τα μέλη της ομάδος «Τριγλιανοί Απόγονοι», τα υπόλοιπα μέλη τα δικαιώματα των αλλάζουν ανάλογα, τον χώρο του forum που βρίσκονται, (π.χ να έχουν προσβάσεις σε διάφορα σημεία, αλλά όχι δυνατότητα σχολιασμού).

Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα:
   Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish. Αν δεν έχετε Ελληνικό πληκτρολόγιο, υπάρχει στο διαδύκτιο μετατροπέας των  greeklish  σε Ελληνικό κείμενο. Χρησιμοποιούμε την   Ελληνική γραφή.
   Ξενόγλωσσα κείμενα να συνοδεύονται απαραίτητα από την μετάφραση τους στην Ελληνική γλώσσα.
   Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του.
   Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες.  Εκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.
   Τα μηνύματά θα πρέπει να δημοσιεύονται σε forum, του οποίου η θεματολογία (τίτλος - περιγραφή) σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων.
   Το ίδιο ισχύει και για την ανάρτηση των φωτογραφιών, όπου θα αναρτούνται στην ανάλογη κατηγορία που σχετίζονται.
   Ο τίτλος των μηνυμάτων θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχόμενου τους, καθώς και να είναι όσο το δυνατόν πιο «κατατοπιστικός», ώστε να μην παραπλανούνται οι αναγνώστες.
   Αν διαπιστώσετε ότι ένα θέμα ή φωτογραφία, βρίσκεται σε λανθασμένη κατηγορία, ειδοποιήστε τον moderator προκειμένου να μετακινήσει το θέμα ή την φωτογραφία, στην ορθή κατηγορία.
   Απαγορεύεται στα μηνύματα να τοποθετείται εικόνες μεγαλύτερα από 500 pixel μήκος με την χρήση του image tag. Μπορείτε όμως να τα ανεβάζετε σαν συνημμένα αρχεία στα μηνύματα σας και να χρησιμοποιείτε το attach tag! Ή με μεταφορά από την Gallery και την ενότητα «Διάφορα», αντιγραφή συνδέσμου.
   Δεν αναρτούμε στα μηνύματα μας ή σε απαντήσεις αυτών, φωτογραφίες από την Gallery του forum, αν δεν είναι αναρτημένες στην κατηγορία «Διάφορα», ή αν κρίνετε αναγκαίο να είναι από άλλη κατηγορία, όχι πάνω από 2 φωτογραφίες οι οποίες απαραίτητα θα συνοδεύονται από σχετικό κείμενο. Φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο forum με μοναδικό σκοπό την προβολή των, θα διαγράφονται χωρίς καμία ειδοποίηση – αναφορά.
   Για την προβολή των φωτογραφιών που υπάρχουν στην Gallery, πλην αυτής εμφανίζονται και στην αρχική σελίδα του forum. Δικαίωμα στην προβολή αυτών, έχουν μόνο τα μέλη μας.
   Ελέγξτε το μήνυμα σας, αφού το ανεβάσετε για αβλεψίες που τυχόν αλλοιώνουν το νόημα του . Μην κάνετε συμπληρωματικά μήνυμα για αλλάξετε κάποια λεπτομέρεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Επεξεργασία για να διορθώσετε τα μηνύματα σας. Επίσης  αν δεν έχετε την δυνατότητα, να διαγράψετε τελείως κάποιο δικό σας λανθασμένο μήνυμα, ενημερώστε σχετικά τον διαχειριστή ώστε να το διαγράψει.
   Όταν απαντάμε σε ένα μήνυμα δεν είναι ανάγκη να κάνουμε παράθεση σε ολόκληρο το προηγούμενο μήνυμα, παρά μόνο στο σημείο στο οποίο αναφερόμαστε.
   Τα μηνύματα (μήνυμα) των μελών μπορεί να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις, αλλά παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στην όσο το δυνατόν πληρέστερη τεκμηρίωση των απόψεών τους.
   Φροντίστε να μην δυσφημίζετε οποιοδήποτε αλλά να παραθέτετε επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους. Τα παράπονα σας ακούγονται και πέρα απο τα όρια του forum και δεν θα πρέπει να δώσουμε σε κανέναν δικαίωμα να μας κατηγορήσει χωρίς λόγο.
   Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα (site) ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, καλό είναι να αναφέρετε και την προέλευση του κειμένου στο τέλος του. Σε αντίθετη περίπτωση το κείμενο θα διαγράφετε χωρίς περαιτέρω ενημέρωση.
   Καλό είναι να μην αναφέρεται σε κείμενα σας, προσωπικούς τηλεφωνικούς  αριθμούς ή τρίτων ατόμων και γενικότερα στοιχεία που αποκαλύπτουν ακούσια ή εκούσια προσωπικά δεδομένα.
   Το forum σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνείτε με τα άλλα μέλη μέσω προσωπικού μηνύματος (PM), οπότε καλό είναι να αποφεύγετε απαντήσεις για ένα θέμα ή συζήτηση που αφορά δυο άτομα.
   Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους.
   Απαγορεύεται αυστηρά και τυχόν παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται το κλείδωμα ή/και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο forum για τον συγκεκριμένο χρήστη (ban) :
   Οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο.
   H υποβολή μηνυμάτων ή θεμάτων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στην λειτουργία του forum (Trolling)
   Απαγορεύετε να βρίζουμε ή να χρησιμοποιούμε λέξεις και φράσεις που προσβάλουν τα άλλα μέλη.
   Διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους χωρίς την έγγραφη συναίνεση του administrator. Επίσης απαγορεύεται το spamming (αποστολή ανεπιθύμητου ή διαφημιστικού μηνύματος) είτε δημόσια είτε με προσωπικά μηνύματα.
   Μηνύματα, αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών (περιλαμβάνονται αγγελίες για προϊόντα που θίγουν τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες σε DiVX, DVD-R, VCD και ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών έργων σε ψηφιακά αρχεία mp3, wma, wav κλπ.)
   Κάθε χρήστης μπορεί προαιρετικά να προσθέτει την «υπογραφή» του σε κάθε μήνυμα, που δημοσιεύει στο forum. Τα ακόλουθα ισχύουν για τις υπογραφές :
   Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν συνδέσμους (links) προς την προσωπική ή την αγαπημένη σας δικτυακή τοποθεσία (site), αλλά και σε σελίδες που φιλοξενούνται στο triglianoi.gr.
   Απαγορεύεται η διαφήμιση εμπορικών και μη προϊόντων και υπηρεσιών, με την τοποθέτηση links ή banners, φράσεις όπως πχ. "Best Hosting" ή "Φτηνότερη σύνδεση" κλπ., τα Paypal και links.
   Ισχύουν και στίς υπογραφές οι περιορισμοί για το περιεχόμενο όπως και στα μηνύματα. Απαγορεύεται επίσης να έχουν τροποποιημένα εταιρικά ονόματα και λογότυπα!
   Σύνδεσμοι (links) σε δυναμικά scripts που κάνουν χρήση cookies δεν επιτρέπονται για λόγους ασφαλείας!
   Σε κάθε περίπτωση υπογραφές που δεν τηρούν τα παραπάνω θα αφαιρούνται άμεσα από τους διαχειριστές.
   Εφόσον στα ανωτέρω διαπιστωθεί ή ενημερωθεί η διαχείριση, για την μη ορθή τήρηση των, θα διαγράφονται άνευ προειδοποίησης.

Πριν ζητήσετε / ρωτήσετε κάτι, πριν  ακολουθήστε τους παρακάτω απλούς κανόνες:
   Χρησιμοποιήστε το Search του forum (Ίσως να υπάρχει αυτό που ζητάτε σε κάποιο παλιότερο topic / μήνυμα).
   Μην "απαιτείτε", αλλά ζητήστε ευγενικά αυτό που θέλετε, με όσο τον δυνατό πιο σαφή τρόπο. Θυμηθείτε ότι με μια σαφέστερη περιγραφή γλιτώνετε χρόνο και για εσάς και για τους άλλους.
   Στο forum θα βρείτε την ενότητα «Χρήσιμες Οδηγίες», όπου με παρουσιάσεις και βίντεο σας βοηθούν να λειτουργήσετε καλύτερα. Καλό είναι να ενημερωθείτε.

Συμφωνείτε ότι ο administrator και οι moderators,  έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν,  μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του site, που, κατά την κρίση τους, δεν συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Επομένως,  εναπόκειται στα μέλη να είναι προσεκτικά στις εκφράσεις εκείνες που μπορεί να προσβάλουν την προσωπικότητα των συμμετεχόντων στις συζητήσεις, στις διάφορες κατηγορίες του forum.
Οι moderators  διατηρούν σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να διορθώνουν τις προσβλητικές λέξεις, να διαγράφουν εξ' ολοκλήρου το προσβλητικό ή ανάρμοστο μήνυμα ή να κλειδώνουν μέχρι νεωτέρας το θέμα (topic) στο forum.
Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic).  Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί,  θα κλειδώνεται αμέσως.
Η διεύθυνση IP καταγράφεται και η δημιουργία από τον ίδιο χρήστη πολλαπλών username – εγγραφών δεν επιτρέπεται. Τυχόν παραβάτες του κανόνα θα διαγράφονται από το αρχείο μελών και θα τους απαγορεύεται η είσοδος στο forum (ban).

Η παραβίαση των όρων εγγραφής θα συνεπάγεται τα ακόλουθα:
Ο παραβάτης θα ειδοποιείται είτε με μήνυμα είτε με προσωπικό μήνυμα από κάποιον moderator. Σε περίπτωση σοβαρής (κατά την κρίση του administrator) παραβίασης, θα ενεργοποιείται η απαγόρευση πρόσβασης στο forum (ban).
Σαν χρήστης συμφωνείτε ότι όλες οι προσωπικές πληροφορίες καθώς και τα μηνύματα που έχετε εισαγάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιοδήποτε τρίτο χωρίς την συγκατάθεσή σας.
Παρόλο που οι Διαχειριστές κα οι Συντονιστές triglianoi.gr θα προσπαθούν να απομακρύνουν όλα τα ενοχλητικά μηνύματα από το αυτό το forum, μας είναι αδύνατον να διαβάζουμε όλα τα μηνύματα.
 Όλα τα μηνύματα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και ούτε ο ιδιοκτήτης του  triglianoi.gr., ούτε η Simple Machines Forum . (developers of SMF) μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για το περιεχόμενο οποιουδήποτε μηνύματος.
Συμφωνώντας σε αυτούς τους κανόνες, παρέχετε την διαβεβαίωση ότι δεν θα δημοσιεύσετε κανένα μήνυμα που να είναι ανήθικο, χυδαίο, με σεξουαλικό περιεχόμενο, ρατσιστικό, απειλητικό, προσβλητικό ή που να παραβιάζει τον νόμο.

 Τα μέλη του triglianoi.gr,  δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουν – μεταφέρουν προς τρίτους  καμία πληροφορία που αφορά μέλη του forum και η οποία παρέχεται από την triglianoi.gr ή από τα ίδια τα μέλη του, χωρίς σχετική άδεια της διαχείρισης ή των μελών που αφορά η πληροφορία.
Αν γίνει αντιληπτή η διακίνηση «προσωπικών» στοιχείων σε δημόσιο forum, τότε η διαχείριση του forum έχει το δικαίωμα διαγραφής αυτών των μηνυμάτων, καθώς και επιβολής κυρώσεων στους παραβάτες.
Η  ηλεκτρονική διεύθυνση σας (e-mail), μπορεί να παραμείνει κρυφή από τα υπόλοιπα μέλη αν το επιθυμείτε.   Μπορείτε να το καθορίσετε στα preferences του λογαριασμού σας,  αν θα φαίνεται δημόσια ή όχι.
Θυμηθείτε: Η πρόσβαση σε αυτό το forum δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός.  Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες. Αν αυτοί οι κανόνες δεν σας αρέσουν θυμηθείτε κανένας δεν σας ανάγκασε να γίνετε μέλος στο forum μας.

Δήλωση Περιορισμού Ευθύνης του triglianoi.gr
   Το triglianoi.gr διατηρεί χώρο συνομιλιών στο Internet σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό αναφέρθηκαν παραπάνω. Οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.
   Το triglianoi.gr σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.
   Οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας σε φωτογραφίες καθώς και  απόψεις που εκφράζουν με τα μηνύματά τους.
   Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται από τον λογαριασμό τους (user account), συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που μεταδίδουν μέσω του forum του triglianoi.gr.
   Το triglianoi.gr και ο ιδιοκτήτης του, δεν φέρει καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες, έμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των χρηστών/επισκεπτών.
   Το triglianoi.gr και ο ιδιοκτήτης του, δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα μελών & για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών που παρέχονται από μηνύματα μελών στο forum του.
   Συνεπώς,  οι επισκέπτες / χρήστες του triglianoi.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του, με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές.
   Το triglianoi.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε το περιεχόμενό τους καθώς & καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού.
   Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξουν τέτοια μηνύματα. Σε περίπτωση όμως δημοσίευσης τέτοιων μηνυμάτων, αν είστε ο κάτοχος των δικαιωμάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ,  ώστε να αποσυρθούν άμεσα! (malto: info@triglianoi.gr )

Η εγγραφή σε αυτό το forum είναι δωρεάν! Επιμένουμε στην τήρηση των κανόνων και της πολιτικής που περιγράφονται λεπτομερώς παρακάτω.  
Η διαχείριση έχει το δικαίωμα τροποποίησης των ανωτέρω όρων, γι αυτό καλό θα ήταν η συχνή ενημέρωση σας,  στη σχετική ανάρτηση.
Εφόσον συμφωνείτε με τους όρους, παρακαλούμε επιλέξτε το "Αποδέχομαι τους όρους του συμφωνητικού" ,  ώστε να κάνετε την εγγραφή σας .

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στο forum του triglianoi.gr

Πολιτική Απορρήτου

Με την εγγραφή σας στο φόρουμ, συμφωνείτε ότι δε θα χρησιμοποιήσετε υλικό ή κείμενο στις δημοσιεύσεις σας το οποίο είναι αναληθές, δυσφημιστικό, συκοφαντικό, ανακριβές, υβριστικό, αγενές, που να προκαλεί μίσος, πρόστυχο, βλάσφημο, που να απειλεί ή να παραβιάζει την ιδιωτική σφαίρα ενός άλλου μέλους, ή να έρχεται σε αντίθεση με κάποιον ελληνικό η διεθνή νόμο.
Επίσης, συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε υλικό το οποίο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία κάποιου τρίτου χωρίς να έχετε την έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.
Επιπλέον, απαγορεύονται σε αυτό το φόρουμ τα ανεπιθύμητα εμπορικοδιαφημιστικά μηνύματα (spam), η αποστολή τεράστιων όγκων πληροφοριών (flooding), κάθε είδους διαφημίσεις, οι αλυσιδωτές επιστολές (chain letters), το πυραμιδικό μάρκετινγκ και κάθε είδους παρενοχλήσεις προς άλλα μέλη.

Πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι οι ιδιοκτήτες αυτού του φόρουμ δεν μπορούν να επαληθεύσουν την εγκυρότητα της κάθε δημοσίευσης. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι οι δημοσιεύσεις δεν παρακολουθούνται συνεχώς, επομένως οι ιδιοκτήτες του φόρουμ δεν είναι υπεύθυνοι για το όποιο περιεχόμενο τους και δεν εγγυώνται την ακρίβεια, πληρότητα ή τη χρησιμότητα των παρατιθέμενων πληροφοριών.
Οι δημοσιεύσεις εκφράζουν τις απόψεις του μέλους που τις συνέγραψε και όχι απαραίτητα τις απόψεις του συγκεκριμένου φόρουμ, των διαχειριστών και των συντονιστών του ή του ιδιοκτήτη του. Οποιοδήποτε μέλος θεωρήσει ότι ένα δημοσιευμένο μήνυμα είναι ανάρμοστο, παρακαλείται να ειδοποιήσει αμέσως ένα διαχειριστή ή συντονιστή του φόρουμ.
Οι δημοσιεύσεις εκφράζουν τις απόψεις του μέλους που τις συνέγραψε και όχι απαραίτητα τις απόψεις του συγκεκριμένου φόρουμ, των διαχειριστών και των συντονιστών του ή του ιδιοκτήτη του. Οποιοδήποτε μέλος θεωρήσει ότι ένα δημοσιευμένο μήνυμα είναι ανάρμοστο, παρακαλείται να ειδοποιήσει αμέσως ένα διαχειριστή ή συντονιστή του φόρουμ. Επειδή αυτή η διαδικασία δεν είναι αυτόματη, παρακαλούμε καταλάβετε ότι δεν είναι εφικτό να διαγραφούν ή να διορθωθούν οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις άμεσα. Η ίδια τακτική ισχύει και για τις πληροφορίες που υπάρχουν στα προφίλ των μελών.

Παραμένετε αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των αναρτημένων μηνυμάτων σας. Επιπλέον, συμφωνείτε να αποζημιώσετε και να κρατήσετε αβλαβείς τους ιδιοκτήτες αυτού του φόρουμ, τυχόν σχετικούς ιστότοπους με αυτό το φόρουμ, το προσωπικό του και τις θυγατρικές του.
Οι ιδιοκτήτες αυτού του φόρουμ διατηρούν επίσης το δικαίωμα να αποκαλύψουν την ταυτότητά σας (ή οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία συλλέγεται σε αυτήν την υπηρεσία) σε περίπτωση επίσημης καταγγελίας ή νομικής ενέργειας που προκύπτει από οποιαδήποτε κατάσταση που προκαλείται από τη χρήση αυτού του φόρουμ.

Έχετε τη δυνατότητα, καθώς εγγράφεστε, να επιλέξετε το όνομα χρήστη σας. Σας συμβουλεύουμε να διατηρήσετε το όνομα κατάλληλο. Με αυτόν τον λογαριασμό χρήστη που πρόκειται να εγγραφείτε, συμφωνείτε να μην δώσετε ποτέ τον κωδικό πρόσβασής σας σε άλλο άτομο εκτός από έναν διαχειριστή, για την προστασία σας και για λόγους εγκυρότητας. Συμφωνείτε επίσης να ΜΗΝ χρησιμοποιείτε ΠΟΤΕ τον λογαριασμό άλλου ατόμου για κανένα λόγο. Συνιστούμε επίσης ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιήσετε έναν περίπλοκο και μοναδικό κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας, για να αποτρέψετε την κλοπή λογαριασμού.

Αφού εγγραφείτε και συνδεθείτε σε αυτό το φόρουμ, θα μπορείτε να συμπληρώσετε ένα λεπτομερές προφίλ. Είναι δική σας ευθύνη να παρέχετε καθαρές και ακριβείς πληροφορίες. Οποιαδήποτε πληροφορία ο ιδιοκτήτης ή το προσωπικό του φόρουμ κρίνει ότι είναι ανακριβής ή χυδαία θα αφαιρεθεί, με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ενδέχεται να επιβάλλονται κατάλληλες κυρώσεις.

Λάβετε υπόψη ότι με κάθε ανάρτηση, η διεύθυνση IP σας καταγράφεται, σε περίπτωση που χρειαστεί να αποκλειστείτε από αυτό το φόρουμ ή να επικοινωνήσετε με τον ISP σας. Αυτό θα συμβεί μόνο σε περίπτωση σημαντικής παραβίασης αυτής της συμφωνίας.

Σημειώστε επίσης ότι το λογισμικό τοποθετεί ένα cookie, ένα αρχείο κειμένου που περιέχει κομμάτια πληροφοριών (όπως το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας), στην κρυφή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας. Αυτό χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ για να σας κρατά συνδεδεμένους/εξόδους. Το λογισμικό δεν συλλέγει ούτε αποστέλλει οποιαδήποτε άλλη μορφή πληροφοριών στον υπολογιστή σας