"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

Βιβή Μαστραλέξη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ν. Τρίγλια Χαλκιδικής

Ξεκίνησε από Αλέκος Κοκκαλάς, 23 Φεβρουαρίου 2010, 11:39:29 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αλέκος Κοκκαλάς

Αλέκος Κοκκαλάς


Η Virus Music έχει τη χαρά να παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά της Βιβής Μαστραλέξη με τίτλο «Σε βλέπω».
Μετά το πρώτο της cd «Όλοι οι άντρες» και την επιτυχία «Είσαι νινί ακόμα», με την οποία συστήθηκε στο χώρο, η Βιβή παρουσιάζει το νέο της album που περιλαμβάνει 14 τραγούδια αξιόλογων δημιουργών. 
«Λιώνω» είναι ο τίτλος του πρώτου single που ακούγεται στα ραδιόφωνα και υπογράφει το δίδυμο Ευτύχης-Pascal.
Ο νέος δίσκος της Βιβής Μαστραλέξη είναι λαϊκός με σύγχρονο ήχο, ενώ αξίζει να ακούσετε το τραγούδι «Σ' αγαπώ πολύ πολύ», καθώς και το ομότιτλο «Σε βλέπω».
Διαθέτοντας εκρηκτική εμφάνιση, αξιόλογη φωνή με λαϊκά στοιχεία αλλά και μια μοναδική παρουσία στην πίστα, η Βιβή Μαστραλέξη κέρδισε τις εντυπώσεις και θεωρείται μια ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια.

Σύντομο βιογραφικό
Η Βιβή Μαστραλέξη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ν. Τρίγλια Χαλκιδικής. Πάντα αγαπούσε τη μουσική και της άρεσε να τραγουδά αλλά δεν είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο να ασχοληθεί επαγγελματικά, γι' αυτό σπούδασε διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Έπειτα από παρότρυνση γνωστών και φίλων από τον καλλιτεχνικό χώρο, αποφάσισε να ασχοληθεί στην αρχή δοκιμαστικά και επιφυλακτικά. Στη συνέχεια όμως και με την αποδοχή του κόσμου, κατάλαβε ότι αυτό είναι που την εκφράζει πραγματικά.
Αν και νεαρή σε ηλικία έχει να επιδείξει μια αξιόλογη πορεία στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, κυρίως στην Θεσσαλονίκη, ενώ τον τελευταίο χρόνο έκανε δυναμική εμφάνιση στην Αθήνα. Έχει συνεργασθεί με σημαντικούς καλλιτέχνης όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Βέρτης, ο Αντύπας κ.α.
Το καλοκαίρι του 2007 συνεργάσθηκε με τον Νίκο Μακρόπουλο στην Πολιτεία στη Θεσσαλονίκη.
ΚΟΚΚΑΛΑΣ ΑΛΕΚΟΣ