"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

Το πρωτάθλημα αρχίζει

Ξεκίνησε από Αντώνης Λαζαρής, 19 Οκτωβρίου 2012, 01:44:36 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αντώνης Λαζαρής

Αντώνης Λαζαρής

Την Κυριακή που μας έρχεται, στις 21 Οκτωβρίου 2012, ξεκινά το Πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής.
Πρώτος αντίπαλος της Τριγλίας είναι ο Περαμαϊκός. 

Ο καλός φίλος, Στάθης Δημητρακός, είχε μια όμορφη ιδέα.
Να παρουσιάζουμε κάθε εβδομάδα την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του Α.Ο. Τριγλίας.
Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, με την ομάδα του Α.Π.Ο. Περαμαϊκού.

Η ομάδα του Α.Π.Ο. Περαμαϊκού ιδρύθηκε το 1953 και έχει πράσινα χρώματα.
Ανεπίσημα, η ιστορία του ξεκινά τον Ιούλιο του 1952, όταν μια παρέα 14 παιδιών αποφάσισαν να ιδρύσουν μια ομάδα, αγοράζοντας την πρώτη εμφάνιση και την πρώτη μπάλα με το υστέρημα από το χαρτζιλίκι τους (η πληροφορία προέρχεται από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Περαμαϊκού)

Το Πέραμα βρίσκεται δυτικά του Κερατσινίου με το οποίο συνορεύει, εκτεινόμενο ανάμεσα στο όρος Αιγάλεω και το Σαρωνικό Κόλπο, απέναντι από τη χερσόνησο Κυνοσούρα της Σαλαμίνας. Η ονομασία «Πέραμα» οφείλεται ακριβώς στο ότι από εκεί περαιώνεται κανείς στο νησί, δηλαδή στη Σαλαμίνα. Τα στοιχεία για την περιοχή του Περάματος τα συγκέντρωσε ο Στάθης ο Δημητρακός.   

Ο αρχικός πυρήνας του συνοικισμού ήταν πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία, μετά το 1922

Η ομάδα του Α.Π.Ο. Περαμαϊκού κατάφερε να κερδίσει, πέρισυ, την άνοδό της στην Δ' Εθνική Κατηγορία.
Η ομάδα του Περάματος έκανε ένα εντυπωσιακό δεύτερο γύρο και κατάφερε να τερματίσει πρώτη.
Στον αγώνα κατάταξης (μπαράζ) που ακολούθησε με την ομάδα της Πεύκης κατάφερε να κερδίσει την πολυπόθητη άνοδο στη Δ' Εθνική.
Για όσους θυμούνται, ο δεύτερος αγώνας στο γήπεδο της Πεύκης ήταν επεισοδιακός και είχε διακοπεί στο 87ο λεπτό. Στον πρώτο αγώνα, ο ΑΠΟ Περαμαϊκός είχε κερδίσει την Πεύκη με 2-0.

Η ομάδα του Περάματος βρίσκεται σε καλή κατάσταση και, πρόσφατα, κέρδισε σε φιλικό αγώνα τον ΠΑΟ Ρουφ με σκορ 1-0.


Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής, ας θυμηθούμε την ομάδα της Ραφήνας πριν από 49 χρόνια.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας το 1963.

Η φωτογραφία προέρχεται από το Ημερολόγιο που κυκλοφόρησε το 1985 με φωτογραφίες της ομάδας της Τριγλίας από διάφορες εποχές.

Το Ημερολόγιο του 1985 μας το παραχώρησε ο Γιώργος ο Φράγκος για να σκανάρουμε τις φωτογραφίες.
Ο Γιώργος ο Φράγκος υπήρξε παλιός ποδοσφαιριστής στην ομάδα της Τριγλίας.
Μαζί με τον Παναγιώτη τον Στρούβελη τον επισκεφτήκαμα στο ξενοδοχείο "Κοράλι" και μας έδωσε το όμορφο αυτό ενθύμιο.



Καλή αρχή για την ομάδα της πόλης μας.

"Αρχίζει το ματς, κανείς μην κουνιέται, ελάτε και αρχίζει το ματς ........"

Αντώνης Λαζαρής

Αντώνης Λαζαρής

Ο Αθλητικός όμιλος Τριγλίας Ραφήνας διοργανώνει πρωτοχρονιάτικη λαχειοφόρο αγορά για την ενίσχυση του Συλλόγου με "έπαθλο" ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο CHEVROLET spark.

Ο λαχνός κοστίζει μόνο 2,5 Ευρώ. Η αγορά, έστω και ενός λαχνού, αποτελεί πολύτιμη ενίσχυση της ομάδας μας, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε.
Η κλήρωση για τον τυχερό που θα κερδίσει το αυτοκίνητο θα πραγματοποιηθεί την Πρωτοχρονιά του 2013.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να αγοράσουν λαχνούς στο Γήπεδο της Ραφήνας.
Την Κυριακή, μάλιστα, 21 Οκτωβρίου 2012, ξεκινά το Πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Πρώτος αντίπαλος της Τριγλίας είναι ο Περαμαϊκός. 


Αντώνης Λαζαρής

Αντώνης Λαζαρής

Αύριο, λοιπόν, αρχίζει το πρωτάθλημα.

Ο Α.Ο. Τριγλίας θα παίξει στις 3 το μεσημέρι με τον Α.Π.Ο. Περαμαϊκό στο γήπεδο της Ραφήνας.

Απόψε το βράδυ, στην πλατεία της πόλης μας βγήκαν για μια χαλαρή βόλτα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Μυκόνου, Α.Σ. Άνω Μεράς Μυκόνου.
Η ομάδα αυτή κατέλυσε στο "ΑΥΡΑ" της Ραφήνας και αύριο αγωνίζεται με τον Α.Ο. Κερατσινίου. Οι ομάδες αυτές ανήκουν στον ίδιο όμιλο με την Τρίγλια.

Οι ομάδες τονώνουν λίγο τις τοπικές οικονομίες, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.