Αποστολέας Θέμα: ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ;;;;;  (Αναγνώστηκε 2748 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

alekostriglia

 • Επισκέπτης
ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ;;;;;
« στις: 31 Αύγουστος 2010, 07:51:21 μμ »
ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩ Ν ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥ ΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος Μέλος Φόρουμ

 • Μέλος
 • *
 • Δώστε Συγχαρητήρια
 • -Δώστε: 0
 • -Λαμβάνω: 0
 • Μηνύματα: 5
 • Επιβράβευση του μέλους απο : 1
Απ: ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ
« Απάντηση #1 στις: 01 Σεπτέμβριος 2010, 01:43:09 πμ »
Αγαπητέ Συνονὀματ ε και φίλοι πατριώτες,

Καταρχήν να σου ευχηθώ χρόνια πολλά, και να σε ευχαριστή σω για τις προσπάθει ες που κάνεις για την υπόθεση των τριγλιανώ ν.
Ο σύλλογος των απανταχού τριγλιανώ ν δεν θα διαλυθεί ποτέ με πρωτοβουλ ία του προέδρου και του  ΔΣ . Αυτό δεν πἐρασε ποτέ από τον νου μας και το διαψεύδω κατηγορημ ατικά. ¨Ολες οι ενέργειες μου σκοπεύουν στην συναίνεση και μέσω αυτής στην επἰλυση των προβλημάτ ων μας. Μένω σταθερός στις αποφάσεις που ελήφθησαν στην τελευταία Γενική Συνέλευση (πρόταση νεου καταστατι κού και εκλογές για το παράρτημα κτλ) και εχω κάνει τις ανάλογες παραστάσε ις στους υπευθύνου ς που ορίσθηκαν . Είναι αλήθεια ότι μεχρι στιγμής δεν υπήρξε ανταπόκρι ση αν και είναι εύλογο  το διάστημα που διέρευσε. Εγώ είμαι ο πρώτος που λυπάμαι για την αδράνεια αυτή αλλά εκτιμώ ότι στην παρούσα φάση δημόσιες αντεγκλήσ εις και δικαστικο ί αγώνες δεν θα βοηθήσουν σε τίποτε. Είναι ιστορική ευθύνη όλων να βοηθήσουν τώρα ειδικά που το όνομα της Τρίγλιας μας απαλεἰφθη κε από τον Δήμο και μένει μόνον στον σύλλογο μας η αποστολή να το τηρήσει.
Θα παρακαλού σα λοιπόν να έβαζες ένα μεγάλο ερωτηματι κό στον τίτλο σου διότι έτσι που εμφανίζετ αι δημιουργε ί εσφαλμένε ς εντυπώσει ς. Θεωρώ ότι οι συζητήσει ς που γίνονται εάν δεν είναι υποβόλιμε ς εκφράζουν την αγωνία για τον σύλλογο και την επιθυμία των πατριωτών να πρωταγωνι στήσει και πάλι το όνομα της Τρίγλιας στα πολιτιστι κά δρώμενα.
Από την άλλη μεριά αν μερικοί συγχέουν  την πατρίδα Τρίγλια με την νεοτριγλι ανή τύρβη και θεωρούν ότι ο  σύλλογος πρέπει να ανακατεύε ται στο επερχόμεν ο μικροπαρα ταξιακό αλισβερίσ ι των κουκκιών τότε είναι καλό που οι ελάχιστοι αυτοί ερμηνεύου ν την αξιοπρεπή μας στάση ως διάλυση διότι έτσι χωρίς μικροκομα τικές σκοπιμὀτη τες θα ασχοληθού με αποδοτικό τερα με τα Τριγλιανά .
Με την ευκαρία αυτή δηλώνω ότι ειναι αυτονόητο ότι στηρίζουμ ε κάθε Τριγλιανή ς καταγωγής υποψηφιο και του ευχόμεθα καλή επιτυχία.
Θέλω επίσης να σας ενημερώσω ότι στα φετινά Χρυσοστόμ ια ο σύλλογος των απανταχού Τριγλανών διοργανών ει ομιλία με θέμα
<<Τα τριγλιανά προικοσύμ φωνα>> στις 11//9/10 στις 8.30 μμ στην αίθουσα του συλλόγου στην Ν.Τρίγλια και σας καλούμε όλους
Με πατριωτικ ούς χαιρετισμ ούς
Αλέξανδρο ς Κοκκινίδη ς
alekostriglia

 • Επισκέπτης
Απ: ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ;
« Απάντηση #2 στις: 03 Σεπτέμβριος 2010, 06:47:42 πμ »
Ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε σε ότι χρειασθεί τε μαζί σας.

Αποσυνδεδεμένος Μέλος Φόρουμ

 • Global Moderator
 • ***
 • Δώστε Συγχαρητήρια
 • -Δώστε: 73
 • -Λαμβάνω: 109
 • Μηνύματα: 359
 • Τόπος: Θεσσαλονίκη
 • Επιβράβευση του μέλους απο : 112
 • Φύλο: Άντρας
Απ: ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ;
« Απάντηση #3 στις: 03 Σεπτέμβριος 2010, 11:15:03 μμ »
Ο Σύλλογος των Απανταχού Τριγλιανώ ν ανήκει σε όλους μας. Τα μέλη του ΔΣ διαχειρίζ ονται προσωρινά τα θέματα του Συλλόγου. Κάθε Τριγλιανό ς, έχει υποχρέωση να βοηθάει το Σύλλογο. Πολύ περισσότε ρο τώρα που ο Σύλλογος βρίσκεται σε μια δύσκολη συγκυρία.

Ο Σύλλογός μας είναι μέρος της Ιστορίας μας. Τον δημιούργη σαν οι γονείς μας γιατί μέσα από το Σύλλογο πρέπει να κρατήσουμ ε την καταγωγή μας, τα έθιμά μας και την ιστορία μας ζωντανή. Μπορεί να έχουμε διαφορετι κές πορείες στη ζωή, ή στον επαγγελμα τικό μας τομέα να ασχολούμα στε με διαφορετι κά αντικείμε να, αλλά όλοι μας νοιώθουμε ότι ανήκουμε στην μεγάλη οικογένει α των Τριγλιανώ ν. Έτσι τιμούμε και τους γονείς μας και τους παππούδες μας.   

Όλοι μας αντιλαμβα νόμαστε ότι οι παρέες που ψιθυρίζου ν πως θα διαλυθεί ο Σύλλογος, συμβάλουν ή επιδιώκου ν στη διάλυση. Ας αναλάβουμ ε ο καθένας μας χωριστά να βοηθήσουμ ε την προσπάθει α του Συλλόγου να ξεπεράσει τις δυσκολίες .  Είναι η ελάχιστη υποχρέωση που έχουμε όλοι μας.

Βασίλης Σακελλαρί δης

Αποσυνδεδεμένος Μέλος Φόρουμ

 • Administrator
 • *****
 • Δώστε Συγχαρητήρια
 • -Δώστε: 135
 • -Λαμβάνω: 19
 • Μηνύματα: 477
 • Τόπος: Ραφήνα
 • Επιβράβευση του μέλους απο : 27
 • Φύλο: Άντρας
Απ: ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ;;;;;
« Απάντηση #4 στις: 09 Σεπτέμβριος 2010, 11:37:59 πμ »
Ασχολείες προσωπικέ ς με έχουν κρατήσει μακριά απο το φόρουμ μας,για αρκετό διάστημα.
Ζητώ συγνώμη και απο τους δύο Αλέξανδρο υς που παραμέλησ α ακόμα και να τους ευχηθώ.

Στο θέμα μας.
Τι είναι αυτά τα πράγματα;;; ΔΕΝ ντρέποντα ι να υποθάλπτο υν τον σύλλογο διαδίδοντ ας διάλυση και τα λοιπά, αντί να τον στηρίζουν;;;;
Τι σόι ράτσα είμαστε;;;;
Ναι κύριε Πρόεδρε, έχεις απόλυτο δίκιο. Και οι δύο σύλλογοι (Ραφήνας - Τρίγλιας) το μόνο που κοιτούσαν ήταν να έχουν πολιτικές απολαβές και το κοιτάνε ακόμα αν κατάλαβα. Αυτό κατέστρεψ ε τους συλλόγους και ας μην βιαστούν (αν και δεν θα το κάνουν), μερικοί να παραστήσο υν τους μεσίες.
ΠΟΤΕ τους δεν κοίταξαν το πως να προσελκύσ ουν τους νέους, να τους φέρουν κοντά στις παραδόσει ς, να μάθουν απο που προερχόμα στε και γιατί βρεθήκαμε εδώ.
Δρόμοι των χωριών αναφέρουν ονόματα πατριωτών, αλλά κανείς απο τους νέους δεν ξέρει ποιός είναι και τι έκανε για τους πατριώτες, ώστε οι πατεράδες και παπούδες να δώσουν τα ονόματα τους δρόμους αυτούς.
Ντρέπομαι που υπάρχουν άτομα νεαρά και μορφωμένα!!!! που δεν μπαίνουν να γράψουν γιατί γράφει ο τάδε και ο  δείνα που είναι μαλωμένοι!!!!!!!!!!!  ΕΛΕΟΣ
Ντρέπομαι για την νεολαία, που δεν παίρνει θέση έστω και απο εδώ μέσα. Αλλά τι θέση να πάρει, αφού καταφέραμ ε να μην έχουν δεσμούς με την καταγωγή μας.

Βγαίνουν παράπονα που έχω απο χρόνια, αλλά είναι πικρές αλήθειες. Ζητώ συγνώμη γι αυτό.
Ισώς να είμαι υπερτοπικ ιστής, αλλά αυτό είμαι δεν αλλάζω και γι αυτό έκανα και αυτή την προσπάθει α εδώ, μόνο απο αγάπη και όχι για ψήφους.

ΝΑΙ να ψηφίσουμε Πατριώτες, αλλά εφόσων είναι ΙΚΑΝΟΙ !!!! και αφού αποδεδειγ μένα νοιάστηκα ν για τους συλλόγους και όχι τους ψήφους.
Υπάρχουν αυτοί;;;; Δύσκολο πολύ νομίζω... ...

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
Πλέον ο αγώνας πρέπει να δωθεί απο ακομμάτισ τους συλλόγους, μεμη πολιτικοπ οιημένους Τριγλιανο ύς Πατριώτες με έμφαση στην νεολαία μας.
Θαρρώ απο εκεί πρέπει να γίνει η νέα αρχή.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
Όλοι μαζί, μπορούμε να ενημερώσο υμε αυτόν τον χρήσιμο χώρο, ώστε να τον έχουν οι νεώτερες γενιές, ως παρακαταθ ήκη την ιστορία των προγόνων μας.

Αλλά και να γνωριστού με, αναπτύσον τας γνωριμίες - φιλίες, ενώνοντας κάθε Τριγλιανό Απόγονο.

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal