Απανταχού Τριγλιανοί Απόγονοι

Οι Απανταχού Τριγλιανοί, σήμερα. (Νέα που μας μεταφέρουν τα μέλη μας). => Νέα Τριγλιανών απο άλλες περιοχές => Μήνυμα ξεκίνησε από: alekostriglia στις 23 Φεβρουάριος 2010, 11:39:29 πμ

Τίτλος: Βιβή Μαστραλέξη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ν. Τρίγλια Χαλκιδικής
Αποστολή από: Μέλος Φόρουμ στις 23 Φεβρουάριος 2010, 11:39:29 πμ
(https://triglianoi.gr/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.triglianoi.gr%2Fgallery%2F3_23_02_10_4_41_08.jpeg&hash=9928ef420e0d0021e1638acadbec06ae1af4e12f)Η Virus Music έχει τη χαρά να παρουσιάζ ει τη δεύτερη δισκογραφ ική δουλειά της Βιβής Μαστραλέξ η με τίτλο «Σε βλέπω».
Μετά το πρώτο της cd «Όλοι οι άντρες» και την επιτυχία «Είσαι νινί ακόμα», με την οποία συστήθηκε στο χώρο, η Βιβή παρουσιάζ ει το νέο της album που περιλαμβά νει 14 τραγούδια αξιόλογων δημιουργώ ν.  
«Λιώνω» είναι ο τίτλος του πρώτου single που ακούγεται στα ραδιόφωνα και υπογράφει το δίδυμο Ευτύχης-Pascal.
Ο νέος δίσκος της Βιβής Μαστραλέξ η είναι λαϊκός με σύγχρονο ήχο, ενώ αξίζει να ακούσετε το τραγούδι «Σ' αγαπώ πολύ πολύ», καθώς και το ομότιτλο «Σε βλέπω».
Διαθέτοντ ας εκρηκτική εμφάνιση, αξιόλογη φωνή με λαϊκά στοιχεία αλλά και μια μοναδική παρουσία στην πίστα, η Βιβή Μαστραλέξ η κέρδισε τις εντυπώσει ς και θεωρείται μια ανερχόμεν η και πολλά υποσχόμεν η τραγουδίσ τρια.

Σύντομο βιογραφικ ό
Η Βιβή Μαστραλέξ η γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ν. Τρίγλια Χαλκιδική ς. Πάντα αγαπούσε τη μουσική και της άρεσε να τραγουδά αλλά δεν είχε σκεφτεί το ενδεχόμεν ο να ασχοληθεί επαγγελμα τικά, γι' αυτό σπούδασε διακόσμησ η εσωτερικώ ν χώρων. Έπειτα από παρότρυνσ η γνωστών και φίλων από τον καλλιτεχν ικό χώρο, αποφάσισε να ασχοληθεί στην αρχή δοκιμαστι κά και επιφυλακτ ικά. Στη συνέχεια όμως και με την αποδοχή του κόσμου, κατάλαβε ότι αυτό είναι που την εκφράζει πραγματικ ά.
Αν και νεαρή σε ηλικία έχει να επιδείξει μια αξιόλογη πορεία στο χώρο της νυχτερινή ς διασκέδασ ης, κυρίως στην Θεσσαλονί κη, ενώ τον τελευταίο χρόνο έκανε δυναμική εμφάνιση στην Αθήνα. Έχει συνεργασθ εί με σημαντικο ύς καλλιτέχν ης όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Βέρτης, ο Αντύπας κ.α.
Το καλοκαίρι του 2007 συνεργάσθ ηκε με τον Νίκο Μακρόπουλ ο στην Πολιτεία στη Θεσσαλονί κη.
 
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal