Αποστολέας Θέμα: ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ  (Αναγνώστηκε 1539 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Μέλος Φόρουμ

  • Administrator
  • *****
  • Δώστε Συγχαρητήρια
  • -Δώστε: 135
  • -Λαμβάνω: 19
  • Μηνύματα: 477
  • Τόπος: Ραφήνα
  • Επιβράβευση του μέλους απο : 27
  • Φύλο: Άντρας
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
« στις: 09 Απρίλιος 2012, 10:13:19 μμ »
Αγαπητοί πατριώτες, οι ευχές μας να σας
συντροφεύ ουν, αυτές τις Άγιες Μέρες!

ΚΑΛΟ  ΠΑΣΧΑ  &    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,
 σε σας και τις οικογένει ες σας.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΑΒΑΝ(Δεν θέλουμε να σας ενοχλούμε συνεχώς, γι αυτό και  παρακαλώ διαβάστε τα παρακάτω!)
 
Η προσπάθει α αυτή είναι αυστηρά  εθελοντικ ή.
Σκοπός της προσπάθει ας αυτής που άρχισε πριν 3 χρόνια  περίπου, είναι να ενώσει όλους εμάς, τους Απανταχού Τριγλιανο ύς Απογόνους .  Υπάρχουν μέλη που καταβάλου ν μεγάλες και φιλότιμες προσπάθει ες, ώστε να  αναρτήσου ν θέματα από την Τρίγλια και τον τρόπο ζωής των προγόνων μας. Αρκεί  όμως αυτό;
ΟΧΙ πατριώτες, όλοι μας μπορούμε να συνδράμου με στις  προσπάθει ες των.
 
Τι μπορεί να κάνει ο καθένας από εμάς;
1. Ιστορίες των παππούδων μας, είναι διαχρονικ ές και  έχουν την δική τους αξία να καταγραφο ύν και να γίνουν γνωστές και στις επόμενες  γενιές.

2. Θέματα καθημεριν ότητας, ειδικά στις 3 περιοχές (  Θεσσαλονί κη, Ραφήνα, Ν. Τρίγλια), χρήσιμα να γίνονται γνωστά σε όλους, όσο και  αν σε ορισμένου ς φαίνεται παράξενο αυτό που γράφω, έχει την δική του ιδιαίτερη  αξία να μαθαίνει ειδικά κάποιο μέλος μας που δεν μένει σε αυτές τις περιοχές.

3. Διαδώστε ενημερώστ ε γνωστούς και φίλους, συγγενείς  και ανίψια, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να μπορέσουμ ε να βρεθούμε όλοι μαζί,  ιδιαίτερα αν αναλογιστ ούμε ότι τα σόγια είναι μοιρασμέν α και τείνουν να γίνουν  άγνωστα μεταξύ των.

4. Είναι βασικό να γνωρίζουμ ε και να στηρίζουμ ε όλοι  μαζί την προσπάθει α αυτή διότι Ραφήνα και Νέα Τρίγλια, Νέα Τρίγλια και Ραφήνα,  έχουν συγγενικο ύς δεσμούς που δεν πρέπει να χαθούν, για κανένα λόγο.

5. ΤΕΛΟΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣ Ω ΤΟ ΕΞΗΣ. Είναι  άδικο και άσκοπο σε ένα τέτοιας υφής και σκοπού φόρουμ, να χρησιμοπο ιούμε τα  μικρά ονόματα μας και χαίρομαι ιδιαίτερα που ορισμένοι χρησιμοπο ιούν ήδη πλήρη ονόματα στο προφίλ τους. Αυτό γιατί δεν έχουμε  να κρύψουμε τίποτε, αντιθέτως μόνο έτσι θα γνωριστού με μεταξύ μας και ιδιαίτερα  οι συγγενείς . (Στο προφίλ σας και μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα, θα μπορείτε να  αλλάξετε το όνομα σας, με την πλήρη μορφή του, κάτι που έκανα ήδη. Βέβαια αν  έχετε αντιρρήσε ις, θα ήταν όμορφο να το συζητούσα με). ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ - ΕΓΓΡΑΦΗΣ
 
Καλούμε ιδιαίτερα τους νεολαίους μας, ώστε να μετέχουν  ενεργά στην προσπάθει α, εκφράζοντ ας τις απόψεις τους, πράγμα που το θεωρούμε  πάρα πολύ χρήσιμο, για όλους μας.


Ενημερώσεις Μελών / Θέλουμε την άποψη σας.
http://www.triglianoi.gr/index.php?topic=709

ΧΡΗΣΙΜΕΣ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙ ΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ /  Ρωτήστε μας, πως...
http://www.triglianoi.gr/index.php?board=23.0  Κανένας, δεν είναι τέλειος και πολύ περισσότε ρο
παντογνώσ της!
Για κάθε απορία που έχετε μπορείτε να ενημερωθε ίτε στο Μενού Βοήθεια.
Αν δεν βρείτε την λύση της απορίας σας εκεί, ρωτήστε μας πατώντας απάντηση σε αυτό το θέμα.


Θέλουμε να είμαστε κοντά σας, κάτι που  προσπαθού με συνεχώς και σας θέλουμε κοντά μας,  διότι αυτό είναι η επιβράβευ ση της προσφορά μας.


Με φιλικούς χαιρετισμ ούς,
Η ομάδα του Απανταχού Τριγλιανο ί – “Οι Απόγονοι τους”.
Όλοι μαζί, μπορούμε να ενημερώσο υμε αυτόν τον χρήσιμο χώρο, ώστε να τον έχουν οι νεώτερες γενιές, ως παρακαταθ ήκη την ιστορία των προγόνων μας.

Αλλά και να γνωριστού με, αναπτύσον τας γνωριμίες - φιλίες, ενώνοντας κάθε Τριγλιανό Απόγονο.

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal