Αποστολέας Θέμα: Το φόρουμ περιορίζει, τα μέλη του!!!!!  (Αναγνώστηκε 1849 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Μέλος Φόρουμ

  • Administrator
  • *****
  • Δώστε Συγχαρητήρια
  • -Δώστε: 135
  • -Λαμβάνω: 19
  • Μηνύματα: 477
  • Τόπος: Ραφήνα
  • Επιβράβευση του μέλους απο : 27
  • Φύλο: Άντρας
Το φόρουμ περιορίζει, τα μέλη του!!!!!
« στις: 10 Μάιος 2013, 12:07:28 μμ »
Σε μία κουβέντα, ένας πατριώτης εξέφρασε αυτή την άποψη, που σας παραθέτω παρακάτω.
Παράθεση
το φορουμ περιοριζε ι κυριε παναγιωτη ..καταλαβ ετε το...στο face θα μπορεσουν να μπουν τριγλιανο ι απο ολο τον πλανητη πολυ πιο ευκολα...

Έδωσα την παρακάτω απάντηση, αλλά θέλω να κάνω εδώ στο φόρουμ, ένα σχετικό σχολιασμό .
Παράθεση
Αγαπητέ ......... ....., είναι γεγονός ότι το φόρουμ δεν είναι ξέμπαρκο αλώνι.... όπως είναι γεγονός ότι οι πληροφορί ες που έχει και συνεχώς προσθέτου ν πατριώτες που "δεν τους περιορίζε ι" θα μείνουν και θα τις δει κάθε μέλος του από όλον τον πλανήτη!!! αρκετά χρόνια μετά, αλλά και προσπαθεί να διασφαλίσ ει αρκετά πράγματα όπως τα μέλη του, το υλικό ειδικά φωτογραφι κό κτλ. ΑΠΛΑ αυτό που θεωρείτε περιοριστ ικό καλύτερα να το λέτε άγνωστο, αφού μόνο εδώ στο fb γνωρίζετε οι περισσότε ροι να κινήστε διαδικτυα κά.

Βασικά χάρηκα με αυτή την παρατήρησ η του φίλου Πατριώτη, αφού μου έδωσε πάσα να σχολιάσω γενικά το θέμα αυτό.
Και βέβαια δεν υπάρχει κάποιο θέμα ή διένεξη με το παλικάρι, ούτε τα λόγια μου αφορούν αυτόν, αλλά γενικά τους χρήστες των  κοινωνικώ ν δικτύων.
Αυτό για να μην υπάρξουν παρεξηγήσ εις.

Καλώς ή κακώς την τελευταία τετραετία, είναι πολλοί οι χρήστες που μπήκαν στο διαδίκτυο με την μόδα του fb και επειδή έμαθαν να λειτουργο ύν εκεί, θεωρούν ότι όλος ο διαδικτυα κός κόσμος, είναι το fb. Δυστυχώς.
Όταν λοιπόν κάποιος δεν έχει μία τριβή μέσα σε ιστότοπου ς (site), ιστολόγια (blog), φόρουμ (forum), δωμάτια επικοινων ίας (chat)+(voicechat), ιστότοπου ς που αναρτάς φωτογραφί ες (gellery) και άλλες εφαρμογές που να έχει συμμετέχε ι, σίγουρα θα τα βλέπει όλα αυτά άγνωστα, δυσπρόσιτ α, περιοριστ ικά και γενικά ένα βουνό για να λειτουργή σει εκεί.
Είτε το θέλουμε, είτε δεν το θέλουμε, είναι γεγονός ότι σε γενικές γραμμές το fb, είναι ένα ξέφραγο αμπέλι που ο καθένας κάνει ότι του κατέβει, μπορεί να έχει και 10 λογαριασμ ούς ανεξαρτήτ ου φύλλου, να μπαίνει σε δεκάδες εφαρμογές και παιχνίδια, αλλά και να αναχαράζε ι με ευκολία ειδήσεις, έστω και αν αυτά τα κείμενα έχουν αναρτηθεί 2 και 3 χρόνια πριν, τα βλέπει μπροστά του, του κάνουν κλικ και δεν σκέφτεται τίποτε άλλο, τα αναρτά ως φρέσκα ψάρια.
Αυτά όμως δεν γίνονται σε ιστότοπου ς, ιστολόγια και φόρουμ που υπάρχει σχεδόν πάντα τουλάχιστ ον ένας διαχειρισ τής σε αυτά.
Εκεί υπάρχει σεβασμός, ακολουθού νται κάποιοι κανόνες και τηρείτε μία σχετική σειρά και τάξη στις αναρτήσει ς.
Μία τάξη, ως προς το τι γράφεις, πως το γράφεις, τι χαρακτήρε ς χρησιμοπο ιείς, τι διάλεκτο και πολλά άλλα.
Αν λοιπόν αυτό είναι που θεωρούν κάποιοι ότι περιορίζε ι, λυπάμαι αλλά αυτό είναι ο ενδεδειγμ ένος παγκόσμια τρόπος λειτουργί ας ενός φόρουμ ή μίας ιστοσελίδ ας.

Τέλος ως προς το δεύτερο σκέλος της παρατήρησ ης του φίλου μας "στο face θα μπορεσουν να μπουν τριγλιανο ι απο ολο τον πλανητη πολυ πιο ευκολα..."......... .
Φανερώνει κάποια άγνοια, διότι όλα βρίσκοντα ι στον κόσμο του διαδικτύο υ, αν λοιπόν πληκτολογ ήσει σε έναν εξπλορερ την λέξη Trigliano i - Τριγλιανο ί, θα δει ότι από τα πρώτα που θα εμφανιστο ύν είναι το φόρουμ και όχι το face, όπως αναφέρει.

άρα λοιπόν το φόρουμ μας, ΔΕΝ περιορίζε ι ΚΑΝΕΝΑΝ, λειτουργε ί απλά βάση κανόνων, ώστε να υπάρχει τάξη και σειρά.
Επίσης μας δίνει την δυνατότητ α να μπορούμε να διαβάσουμ ε άρθρα και γενικά υλικό, που αναρτήθηκ αν 3-4 χρόνια πριν,σε αντίθεση με το fb, που είναι δύσκολο να βρεις σχόλιο που έγινε ένα μόλις μήνα πριν.
Όλοι μαζί, μπορούμε να ενημερώσο υμε αυτόν τον χρήσιμο χώρο, ώστε να τον έχουν οι νεώτερες γενιές, ως παρακαταθ ήκη την ιστορία των προγόνων μας.

Αλλά και να γνωριστού με, αναπτύσον τας γνωριμίες - φιλίες, ενώνοντας κάθε Τριγλιανό Απόγονο.

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal