Αποστολέας Θέμα: Εγώ είχα ένα από τους παππούδες Τριγλιανό, είμαι κι εγώ Τριγλιανός;  (Αναγνώστηκε 1527 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Μέλος Φόρουμ

  • Administrator
  • *****
  • Δώστε Συγχαρητήρια
  • -Δώστε: 135
  • -Λαμβάνω: 19
  • Μηνύματα: 477
  • Τόπος: Ραφήνα
  • Επιβράβευση του μέλους απο : 27
  • Φύλο: Άντρας
Αυτή είναι μία ερώτηση που πλανάτε πάνω από την νεολαία μας και πολύ εύστοχα έχουν αυτή την απορία, σχετικά με την καταγωγή των.
Είναι παιδιά 3ης ή 4ης γενιάς απογόνων και έχουν πολύ λιγότερα ακούσματα και επαφές με συμπατριώ τες μας.
Οι γονικές προσμίξει ς, (αναγκαίο κακό στο πέρασμα του χρόνου με τα ζευγάρια να είναι το ένα Τριγλιανή ς καταγωγής), έρχονται να λειτουργή σουν ανασταλτι κά, όπως και η γέννηση και διαβίωση σε τρίτες περιοχές, όπως γειτονικά χωριά ή μεγαλουπό λεις.
Όπως επίσης είναι γεγονός, ότι ανάμεσα στους τόσους προβληματ ισμούς της γενιάς των, σε αρκετούς νέους,  αυτού του είδους προβληματ ισμοί να είναι αρκετά καλά κρυμμένοι στο υποκατάστ ατο του μυαλού των και να μην εμφανίζον ται καν, αφού τους λείπει το έναυσμα του σχετικού προβληματ ισμού.

Σε όσους λοιπόν ζητούν μία απάντηση, θα μπορούσε κάλλιστα να δοθεί μία μονολεκτι κή απάντηση, ένα ΝΑΙ, πόσο όμως θα τους κάλυπτε;;;
Πόσο κρύα απάντηση θα ήταν και το επιστημον ικό, το έχεις στο DNA σου!!!
Τέτοιας μορφής απαντήσει ς, θεωρώ εύλογα ότι δεν μπορούν να καλύψουν το μυαλό ενός νέου και να αρκεστεί σε αυτές.
Σήμερα οι νέοι θέλουν απαντήσει ς να είναι τέτοιες, που να μπορούν να τους καλύψουν, να γεμίσουν κενά που έχουν δημιουργη θεί στο πέρασμα του χρόνου, καλώς ή κακώς.


Αγαπητέ νέε μου, ότι είσαι και Τριγλιανό ς απόγονος, δεν τίθεται θέμα, αρκεί να το αισθανθεί ς!
Δυστυχώς βιώσαμε οι μεγαλύτερ οι και βιώνετε  και εσείς  οι νεώτεροι δύσκολες εποχές, εποχές της παγκοσμιο ποίησης που θέλουν να μηδενίσου ν πολλά από τα στοιχεία αυτά που στήριξαν τον Ελληνισμό και τους προγόνους μας.
Εκτός από την  διαστρέβλ ωση της ιστορίας μας, έχουν χαθεί και έννοιες σπουδαίες, όπως η οικογένει α, οι συγγένειε ς και πολύ φοβάμαι θα χάσουμε και το εγώ μας.
Αυτά είναι γεγονότα ευδιάκριτ α στον καθένα μας, αρκεί να βλέπει το δάσος και όχι το δένδρο.

Αναζητώντας ένα τρόπο αντίδραση ς σε όλα αυτά, πήραμε ως όπλο το διαδίκτυο, δημιουργώ ντας αυτό το φόρουμ, ώστε να διαβάσεις και να μάθεις για την ιστορία των προγόνων σου, να δεις φωτογραφι κό υλικό που υπάρχει, καλύπτοντ ας με αυτό τον τρόπο, ένα κενό που πολύ πιθανόν δημιουργή θηκε από την έλλειψη ακουσμάτω ν για τους προγόνους, για τις ρίζες σου.
Σίγουρα κανένας δεν μπορεί να σε αναγκάσει να αισθανθεί ς Τριγλιανό ς απόγονος, ο μόνος τρόπος, η μόνη οδός λοιπόν είναι η ενημέρωση για τις ρίζες σου, μόνο η ενημέρωση θα σε κάνει να αισθανθεί ς Τριγλιανό ς απόγονος και να το μεταλαμπα δεύσεις και σε άλλους.

Μην ρωτάς λοιπόν αν είσαι, ενημερώσου, αισθάνσου, ώστε να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου και τότε θα έχεις την απάντηση σου.
Όλοι μαζί, μπορούμε να ενημερώσο υμε αυτόν τον χρήσιμο χώρο, ώστε να τον έχουν οι νεώτερες γενιές, ως παρακαταθ ήκη την ιστορία των προγόνων μας.

Αλλά και να γνωριστού με, αναπτύσον τας γνωριμίες - φιλίες, ενώνοντας κάθε Τριγλιανό Απόγονο.

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal