"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Ν.ΤΡΙΓΛΙΑΣ

Ξεκίνησε από Βασίλης Σακελλαρίδης, 08 Αυγούστου 2019, 11:14:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Βασίλης Σακελλαρίδης

Βασίλης Σακελλαρίδης

Το Παράρτημα του Συλλόγου Απανταχού Τριγλιανών οργάνωσε την Κυριακή 4/8/2019 μια ευχάριστη βραδυά στην παραλία της Νέας Τρίγλιας, δίπλα στο εγκαταλελειμμένο κτήριο της «μαγαζάρας». Στόχος ήταν η αξιοποίηση και ανάδειξη της παραθαλάσιας περιοχής της Νέας Τρίγλιας. Την αρχή έκανε αυτό το καλοκαίρι η κα Νίκη Γκίκογλου που ανέλαβε την πρωτοβουλία να φυτέψει νέα δέντρα δίπλα σ΄αυτά που κάποιοι άλλοι είχαν φροντίσει να ...δηλητηριάσουν. Την πρωτοβουλία της αγκάλιασε ο δήμος Νέας Προποντίδας και το Παράρτημα του Συλλόγου Απανταχού Τριγλιανών.

Στην όμορφη εκδήλωση του Παρατήματος, ο Αλέκος Κοκκαλάς πρόβαλε παλιές φωτογραφίες της περιοχής από την πλούσια συλλογή του, τα μικρά κορίτσια του Αθλητικού Συλλόγου Άτλας χορέψανε όμορφα, ομοίως και ο καταξιωμένος Σύλλογος Νέων Νέας Τρίγλιας με τους  παραδοσιακούς χορούς όπως και η τραγουδίστρια Κατερίνα Τριανταφύλλου με κιθάρα και μπουζούκι που έκλεισε την όμορφη εκδήλωση με αγαπημένα λαϊκά τραγούδια.

Πολύς κόσμος από τη Νέα Τρίγλια, τη Θεσσαλονίκη αλλά και άλλες περιοχές απόλαυσε την όμορφη εκδήλωση στο δροσερό περιβάλλον της παραλίας δίπλα στη «μαγαζάρα». Συγχαρητήρια στο Παράρτημα του Συλλόγου, σε όσους συμμετείχαν και σε όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Βασίλης Σακελλαρίδης