"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ

Ξεκίνησε από Βασίλης Σακελλαρίδης, 24 Αυγούστου 2022, 09:46:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Βασίλης Σακελλαρίδης

Βασίλης Σακελλαρίδης

Σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Συλλόγου των Απανταχού Τριγλιανών. Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκα από την έλλειψη συναντίληψης σε βασικά θέματα διοίκησης του Συλλόγου που αναδύθηκε με αφορμή τις επικείμενες εκλογές στο Παράρτημα της Ν.Τρίγλιας.

Επιχειρώντας έναν απολογισμό, συμμετείχα σε έξι Δ.Σ. του Συλλόγου. Σε δύο από αυτά ως πρόεδρος 2012-2015 και 2015 – 2018  και στα υπόλοιπα από άλλες θέσεις. Ανέλαβα πολλές πρωτοβουλίες,  για λογαριασμό του Συλλόγου, όπως την επιμέλεια και έκδοση της εφημερίδας ΤΡΙΓΛΙΑΝΑ ΝΕΑ, την επιμέλεια και έκδοση διαφόρων βιβλίων και ενός λευκώματος σχετικά με την Τρίγλια, ταξίδια στην αλησμόνητη πατρίδα και αλλού, συμμετοχή σε εκδηλώσεις, εκπροσώπηση του Συλλόγου σε άλλους φορείς, διαχείριση της παρουσίας του Συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκθέσεις φωτογραφίας, παραγωγή ταινιών σχετικά με το Σύλλογο και την Τρίγλια και άλλα πολλά ακόμη.

Ομολογώ ότι η ενασχόλησή μου με τα θέματα του Συλλόγου υπήρξε ένα γοητευτικό ταξίδι για μένα. Μέσα από το ταξίδι άγγιξα το παρελθόν των Τριγλιανών προγόνων μας, και αισθάνθηκα περισσότερο την ύπαρξή τους και τα έργα τους. Ένοιωσα ποικίλα συναισθήματα. Τίμησα τη μνήμη των Τριγλιανών προγόνων μας  όπως αντιλαμβάνομαι ότι τους αξίζει. Συνοδοιπόροι μου στο ταξίδι αυτό ήταν πολλοί Τριγλιανοί απόγονοι, αξιόλογοι και αγαπητοί με τους οποίους έκτισα ανεκτίμητες φιλίες.

«Η Τρίγλια μ΄έδωσε το ωραίο αυτό ταξίδι, χωρίς αυτή δε θάβγαινα στο δρόμο».
Ευχαριστώ όλους τους συνταξιδιώτες μου και εύχομαι καλή πορεία στο Σύλλογο.

Βασίλης Σακελλαρίδης
24/8/2022