* * * Αγαπητοί Πατριώτες, θα ήταν θαυμάσια ενέργεια να κάνετε εγγραφή, ώστε να συμμετέχετε ως μέλη μας, στην προσπάθεια αυτή.* * * Αν, είστε ήδη μέλη μας, συνδεθείτε με τον λογαριασμό που έχετε.* * * Ευχαριστούμε.* * *

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/3/23 ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ Ν.ΜΑΚΡΗΣ, 5 Μ.Μ

Ξεκίνησε από Στάθης Δημητρακός, 20 Μάρτιος 2023, 02:54:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Στάθης Δημητρακός

Στάθης Δημητρακός


   Την Κυριακή 26/ 3 /2023 και ώρα 5 μ.μ. η Τρίγλια Ραφήνας αγωνίζεται στο Δημοτικό Γήπεδο Άγιας Μαρίνας Ν. Μάκρης [Γεροσακούλι] με το γειτονικό σύλλογο Θησέα Ν. Μάκρης. Σημαντικός αγώνας για την πορεία της ιστορικής Τρίγλιας Ραφήνας.
   Ο Θησέας Ν. Μάκρης  ιδρύθηκε το 1965 από μια ομάδα κατοίκων του οικισμού Γεροτσακουλι ή Γεροσακούλι της Ν. Μάκρης, που σήμερα λέγεται  Αγία Μαρίνα, από τον ομώνυμο ιερό ναό που οικοδομήθηκε  εκεί,[θεμέλιος λίθος 10 Νοεμβρίου 1969 ,εγκαίνια 7 Σεπτεμβριου1997] επι της λεωφόρου Μαραθώνος. Ο Σύλλογος μέχρι το 1983 αγωνιζόταν  σε φιλικούς αγώνες. Από το 1984  μετέχει στα πρωταθλήματα των ποδοσφαιρικών Ενώσεων Αττικής, αρχικά στην ΕΠΣΑ και μετά στην ΕΠΣΑΝΑ. Μεγάλη επιτυχία ήταν η άνοδος στη Α'  ΕΠΣΑΝΑ  το  2016-2017.
   Ο Σύλλογος  πήρε το όνομα  του από τον Θησέα μυθικό ηρώα και βασιλιά της αρχαίας Αθήνας.
     Ο Οικισμός της  Αγίας Μαρίνας βρίσκεται στα νότια του κέντρου της Νέας Μάκρης και απέχει περί τα 4 χιλιόμετρα . Η θέση του οικισμού είναι γύρω από τη Λεωφόρο Μαραθώνος και την ομώνυμη εκκλησία, συνορεύει βόρεια με το Ζούμπερι, νότια με το Μάτι δυτικά με την Πεντέλη και ανατολικά βρέχεται από τον Νότιο Ευβοϊκό κόλπο. Στη περιοχή της Αγίας Μαρίνας ανατολικά της Λεωφόρου Μαραθώνος που τη χωρίζει στη μέση βρίσκονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις, το Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας, έδρα του Θησέα.

Στάθης Δημητρακός

Στάθης Δημητρακός