* * * Αγαπητοί Πατριώτες, θα ήταν θαυμάσια ενέργεια να κάνετε εγγραφή, ώστε να συμμετέχετε ως μέλη μας, στην προσπάθεια αυτή.* * * Αν, είστε ήδη μέλη μας, συνδεθείτε με τον λογαριασμό που έχετε.* * * Ευχαριστούμε.* * *

Το φόρουμ περιορίζει, τα μέλη του!!!!!

Ξεκίνησε από triglianos - admin foroum, 10 Μαΐου 2013, 12:07:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

triglianos - admin foroum

triglianos - admin foroum

Σε μία κουβέντα, ένας πατριώτης εξέφρασε αυτή την άποψη, που σας παραθέτω παρακάτω.
Παράθεσητο φορουμ περιοριζει κυριε παναγιωτη..καταλαβετε το...στο face θα μπορεσουν να μπουν τριγλιανοι απο ολο τον πλανητη πολυ πιο ευκολα...

Έδωσα την παρακάτω απάντηση, αλλά θέλω να κάνω εδώ στο φόρουμ, ένα σχετικό σχολιασμό.
ΠαράθεσηΑγαπητέ .............., είναι γεγονός ότι το φόρουμ δεν είναι ξέμπαρκο αλώνι.... όπως είναι γεγονός ότι οι πληροφορίες που έχει και συνεχώς προσθέτουν πατριώτες που "δεν τους περιορίζει" θα μείνουν και θα τις δει κάθε μέλος του από όλον τον πλανήτη!!! αρκετά χρόνια μετά, αλλά και προσπαθεί να διασφαλίσει αρκετά πράγματα όπως τα μέλη του, το υλικό ειδικά φωτογραφικό κτλ. ΑΠΛΑ αυτό που θεωρείτε περιοριστικό καλύτερα να το λέτε άγνωστο, αφού μόνο εδώ στο fb γνωρίζετε οι περισσότεροι να κινήστε διαδικτυακά.

Βασικά χάρηκα με αυτή την παρατήρηση του φίλου Πατριώτη, αφού μου έδωσε πάσα να σχολιάσω γενικά το θέμα αυτό.
Και βέβαια δεν υπάρχει κάποιο θέμα ή διένεξη με το παλικάρι, ούτε τα λόγια μου αφορούν αυτόν, αλλά γενικά τους χρήστες των  κοινωνικών δικτύων.
Αυτό για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Καλώς ή κακώς την τελευταία τετραετία, είναι πολλοί οι χρήστες που μπήκαν στο διαδίκτυο με την μόδα του fb και επειδή έμαθαν να λειτουργούν εκεί, θεωρούν ότι όλος ο διαδικτυακός κόσμος, είναι το fb. Δυστυχώς.
Όταν λοιπόν κάποιος δεν έχει μία τριβή μέσα σε ιστότοπους (site), ιστολόγια (blog), φόρουμ (forum), δωμάτια επικοινωνίας (chat)+(voicechat), ιστότοπους που αναρτάς φωτογραφίες (gellery) και άλλες εφαρμογές που να έχει συμμετέχει, σίγουρα θα τα βλέπει όλα αυτά άγνωστα, δυσπρόσιτα, περιοριστικά και γενικά ένα βουνό για να λειτουργήσει εκεί.
Είτε το θέλουμε, είτε δεν το θέλουμε, είναι γεγονός ότι σε γενικές γραμμές το fb, είναι ένα ξέφραγο αμπέλι που ο καθένας κάνει ότι του κατέβει, μπορεί να έχει και 10 λογαριασμούς ανεξαρτήτου φύλλου, να μπαίνει σε δεκάδες εφαρμογές και παιχνίδια, αλλά και να αναχαράζει με ευκολία ειδήσεις, έστω και αν αυτά τα κείμενα έχουν αναρτηθεί 2 και 3 χρόνια πριν, τα βλέπει μπροστά του, του κάνουν κλικ και δεν σκέφτεται τίποτε άλλο, τα αναρτά ως φρέσκα ψάρια.
Αυτά όμως δεν γίνονται σε ιστότοπους, ιστολόγια και φόρουμ που υπάρχει σχεδόν πάντα τουλάχιστον ένας διαχειριστής σε αυτά.
Εκεί υπάρχει σεβασμός, ακολουθούνται κάποιοι κανόνες και τηρείτε μία σχετική σειρά και τάξη στις αναρτήσεις.
Μία τάξη, ως προς το τι γράφεις, πως το γράφεις, τι χαρακτήρες χρησιμοποιείς, τι διάλεκτο και πολλά άλλα.
Αν λοιπόν αυτό είναι που θεωρούν κάποιοι ότι περιορίζει, λυπάμαι αλλά αυτό είναι ο ενδεδειγμένος παγκόσμια τρόπος λειτουργίας ενός φόρουμ ή μίας ιστοσελίδας.

Τέλος ως προς το δεύτερο σκέλος της παρατήρησης του φίλου μας "στο face θα μπορεσουν να μπουν τριγλιανοι απο ολο τον πλανητη πολυ πιο ευκολα..."..........
Φανερώνει κάποια άγνοια, διότι όλα βρίσκονται στον κόσμο του διαδικτύου, αν λοιπόν πληκτολογήσει σε έναν εξπλορερ την λέξη Triglianoi - Τριγλιανοί, θα δει ότι από τα πρώτα που θα εμφανιστούν είναι το φόρουμ και όχι το face, όπως αναφέρει.

άρα λοιπόν το φόρουμ μας, ΔΕΝ περιορίζει ΚΑΝΕΝΑΝ, λειτουργεί απλά βάση κανόνων, ώστε να υπάρχει τάξη και σειρά.
Επίσης μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να διαβάσουμε άρθρα και γενικά υλικό, που αναρτήθηκαν 3-4 χρόνια πριν,σε αντίθεση με το fb, που είναι δύσκολο να βρεις σχόλιο που έγινε ένα μόλις μήνα πριν.
Όλοι μαζί, μπορούμε να ενημερώσουμε αυτόν τον χρήσιμο χώρο, ώστε να τον έχουν οι νεώτερες γενιές, ως παρακαταθήκη την ιστορία των προγόνων μας.

Αλλά και να γνωριστούμε, αναπτύσοντας γνωριμίες - φιλίες, ενώνοντας κάθε Τριγλιανό Απόγονο.