"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ Σάββατο 4/2/23,ώρα 3 μ.μ.

Ξεκίνησε από Στάθης Δημητρακός, 31 Ιανουαρίου 2023, 12:47:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Στάθης Δημητρακός

Στάθης Δημητρακός

Το Σάββατο 4/2/2023 και ώρα 3μ.μ.η Τρίγλια Ραφήνας αντιμετωπίζει εκτός έδρας -γήπεδο Καλυβίων- τον τοπικό Ποδοσφαιρικό Αθλητικό  Όμιλο Καλυβίων.
 Ο Π.Α.Ο. Καλυβίων  ιδρύθηκε το 1979. Από το 1981 μέχρι το 2003 συμμετείχε ανελλιπώς στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Αθηνών με πολλές διακρίσεις .
Από το 2003 έως και σήμερα συμμετέχει στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Ανατολική ς Αττικής.
Ο Π.Α.Ο Καλυβίων έχει έμβλημα  κεφάλι  κούρου (ο Κούρος της Σαλαμάνδρας  Καλυβίων) και χρώματα πράσινα –άσπρα.
 Τα Καλύβια Θορικού είναι πόλη  των Μεσογείων . Με την τελευταία μεταρρύθμιση του Καλλικράτη είναι έδρα του Δήμου Σαρωνικού  . Δημιουργήθηκε από τους Δήμους Καλυβίων και Αναβύσσου και από τις Κοινότητες Κουβαρά, Σαρωνίδας, Παλαιάς Φώκαιας.
Μεσόγεια είναι πεδινή περιοχή της Ανατολικής Αττικής, στο κέντρο της (η αρχαία Μεσογαία).  Στην πεδιάδα των Μεσογείων βρίσκονται πολλές μικρές και ευημερούσες πόλεις, με ιστορικές και καλές ποδοσφαιρικές ομάδες. Θρυλικοί ήταν οι αγώνες μεταξύ τους και με εμάς στο Κύπελλο Μεσογείων πολύ παλιά, στην ΕΠΣΑ, στην ΕΠΣΑΝΑ, ακόμη και οι φιλικοί.   Τα τελευταία χρόνια, τα Μεσόγεια γνώρισαν αλματώδη ανάπτυξη λόγω της τεράστιας ανοικοδόμησης, κατοικίες, καταστήματα, επιχειρήσεις κ.α., της κατασκευής του Αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλου στα Σπάτα και των έργων για την οργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 (Αττική οδός κ.ά.). Παρόλο που η περιοχή  αλλάζει συνεχώς μορφή και αστικοποιείται , παραμένει ακόμη κατάφυτη κυρίως  με αμπέλια και ελιές και ειδυλλιακή  με έντονα παραδοσιακά  στοιχεία. Τα Καλύβια έχουν φημισμένες ταβέρνες με κοψίδια και καλό κρασί.


Στάθης Δημητρακός

Στάθης Δημητρακός

    ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ -ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-2

Κ-18 ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ -ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-1

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Κ-16 ΚΑΙ Κ-12
 ΚΥΡΙΑΚΗΣ 5/2/23 ΛΟΓΩ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ