"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

Ο Σύλλογός μας στην αναγόρευση του Μητ. κ.Ελπιδοφόρου ως επίτιμου δημότη Ραφήνας

Ξεκίνησε από Βασίλης Σακελλαρίδης, 09 Σεπτεμβρίου 2016, 05:56:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Βασίλης Σακελλαρίδης

Βασίλης Σακελλαρίδης

Σε μια επιβλητική τελετή στο Δημαρχείο Ραφήνας-Πικερμίου, έγινε χθες 8/9/2016 η ανακήρυξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Προύσας κ. Ελπιδοφόρου σε επίσημο δημότη Ραφήνας Πικερμίου. Στην τελετή παρέστησαν εκτός από τον τιμώμενο Μητροπολίτη Προύσας κ. Ελπιδοφόρο, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος εκπρόσωποι υπουργείων, βουλευτές, τοπικοί παράγοντες και εκπρόσωποι σωματείων.

Ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου κ. Πιστικίδης ανέγνωσε την σχετική απόφαση, συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και του παρέδωσε αναμνηστικά δώρα. Παρόμοια έπραξαν και οι εκπρόσωποι των φορέων. Ο κ. Ελπιδοφόρος τους ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε, ανταποδίδοντας δώρα προς τον δήμαρχο κ. Πιστικίδη. Οι παραβρεθέντες προσκεκλημένοι και οι δημότες συνεχάρησαν τον κ. Ελπιδοφόρο.

Στην εκδήλωση συμμετείχε επίσης, ο Σύλλογος των Απανταχού Τριγλιανών με το Παράρτημα της Νέας Τρίγλιας που  προσέφερε δια του προέδρου του στον τιμούμενο Μητροπολίτη κ. Ελπιδοφόρο αναμνηστική πλακέτα.

Ευχαριστώ τον κ. Κυριάκο Μαγιόπουλο και Άγγελο Δελαδέτσιμα για τις φωτογραφίες που έλαβα.
Β. Σακελλαρίδης


Ο δήμαχος κ. Β.Πιστικίδης προσφέρει αναμνηστικό στον κ. Ελπιδοφόρο       Βασίλειος Πιστικίδης και Βασίλειος Σακελλαρίδης (φωτ Δελαδέτσιμας)
Ο κ. Σακελλαρίδης προσφέρει την αναμνηστική πλακέτα στον Σεβασμιώτατο Προύσης (φωτ Δελαδέτσιμας) Η αναμνηστική πλακέτα Συλλόγου και Παρατήματος