"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ;;;;;

Ξεκίνησε από alekostriglia, 31 Αυγούστου 2010, 07:51:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

alekostriglia

alekostriglia

ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ.

Αλέξανδρος Κοκκινίδης

Αλέξανδρος Κοκκινίδης

Αγαπητέ Συνονὀματε και φίλοι πατριώτες,

Καταρχήν να σου ευχηθώ χρόνια πολλά, και να σε ευχαριστήσω για τις προσπάθειες που κάνεις για την υπόθεση των τριγλιανών.
Ο σύλλογος των απανταχού τριγλιανών δεν θα διαλυθεί ποτέ με πρωτοβουλία του προέδρου και του  ΔΣ . Αυτό δεν πἐρασε ποτέ από τον νου μας και το διαψεύδω κατηγορηματικά. ¨Ολες οι ενέργειες μου σκοπεύουν στην συναίνεση και μέσω αυτής στην επἰλυση των προβλημάτων μας. Μένω σταθερός στις αποφάσεις που ελήφθησαν στην τελευταία Γενική Συνέλευση (πρόταση νεου καταστατικού και εκλογές για το παράρτημα κτλ) και εχω κάνει τις ανάλογες παραστάσεις στους υπευθύνους που ορίσθηκαν. Είναι αλήθεια ότι μεχρι στιγμής δεν υπήρξε ανταπόκριση αν και είναι εύλογο  το διάστημα που διέρευσε. Εγώ είμαι ο πρώτος που λυπάμαι για την αδράνεια αυτή αλλά εκτιμώ ότι στην παρούσα φάση δημόσιες αντεγκλήσεις και δικαστικοί αγώνες δεν θα βοηθήσουν σε τίποτε. Είναι ιστορική ευθύνη όλων να βοηθήσουν τώρα ειδικά που το όνομα της Τρίγλιας μας απαλεἰφθηκε από τον Δήμο και μένει μόνον στον σύλλογο μας η αποστολή να το τηρήσει.
Θα παρακαλούσα λοιπόν να έβαζες ένα μεγάλο ερωτηματικό στον τίτλο σου διότι έτσι που εμφανίζεται δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις. Θεωρώ ότι οι συζητήσεις που γίνονται εάν δεν είναι υποβόλιμες εκφράζουν την αγωνία για τον σύλλογο και την επιθυμία των πατριωτών να πρωταγωνιστήσει και πάλι το όνομα της Τρίγλιας στα πολιτιστικά δρώμενα.
Από την άλλη μεριά αν μερικοί συγχέουν  την πατρίδα Τρίγλια με την νεοτριγλιανή τύρβη και θεωρούν ότι ο  σύλλογος πρέπει να ανακατεύεται στο επερχόμενο μικροπαραταξιακό αλισβερίσι των κουκκιών τότε είναι καλό που οι ελάχιστοι αυτοί ερμηνεύουν την αξιοπρεπή μας στάση ως διάλυση διότι έτσι χωρίς μικροκοματικές σκοπιμὀτητες θα ασχοληθούμε αποδοτικότερα με τα Τριγλιανά.
Με την ευκαρία αυτή δηλώνω ότι ειναι αυτονόητο ότι στηρίζουμε κάθε Τριγλιανής καταγωγής υποψηφιο και του ευχόμεθα καλή επιτυχία.
Θέλω επίσης να σας ενημερώσω ότι στα φετινά Χρυσοστόμια ο σύλλογος των απανταχού Τριγλανών διοργανώνει ομιλία με θέμα
<<Τα τριγλιανά προικοσύμφωνα>> στις 11//9/10 στις 8.30 μμ στην αίθουσα του συλλόγου στην Ν.Τρίγλια και σας καλούμε όλους
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Αλέξανδρος Κοκκινίδης
alekostriglia

alekostriglia

Ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε σε ότι χρειασθείτε μαζί σας.

Βασίλης Σακελλαρίδης

Βασίλης Σακελλαρίδης

Ο Σύλλογος των Απανταχού Τριγλιανών ανήκει σε όλους μας. Τα μέλη του ΔΣ διαχειρίζονται προσωρινά τα θέματα του Συλλόγου. Κάθε Τριγλιανός, έχει υποχρέωση να βοηθάει το Σύλλογο. Πολύ περισσότερο τώρα που ο Σύλλογος βρίσκεται σε μια δύσκολη συγκυρία.

Ο Σύλλογός μας είναι μέρος της Ιστορίας μας. Τον δημιούργησαν οι γονείς μας γιατί μέσα από το Σύλλογο πρέπει να κρατήσουμε την καταγωγή μας, τα έθιμά μας και την ιστορία μας ζωντανή. Μπορεί να έχουμε διαφορετικές πορείες στη ζωή, ή στον επαγγελματικό μας τομέα να ασχολούμαστε με διαφορετικά αντικείμενα, αλλά όλοι μας νοιώθουμε ότι ανήκουμε στην μεγάλη οικογένεια των Τριγλιανών. Έτσι τιμούμε και τους γονείς μας και τους παππούδες μας.   

Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε ότι οι παρέες που ψιθυρίζουν πως θα διαλυθεί ο Σύλλογος, συμβάλουν ή επιδιώκουν στη διάλυση. Ας αναλάβουμε ο καθένας μας χωριστά να βοηθήσουμε την προσπάθεια του Συλλόγου να ξεπεράσει τις δυσκολίες.  Είναι η ελάχιστη υποχρέωση που έχουμε όλοι μας.

Βασίλης Σακελλαρίδης

triglianos - admin foroum

triglianos - admin foroum

Ασχολείες προσωπικές με έχουν κρατήσει μακριά απο το φόρουμ μας,για αρκετό διάστημα.
Ζητώ συγνώμη και απο τους δύο Αλέξανδρους που παραμέλησα ακόμα και να τους ευχηθώ.

Στο θέμα μας.
Τι είναι αυτά τα πράγματα;;; ΔΕΝ ντρέπονται να υποθάλπτουν τον σύλλογο διαδίδοντας διάλυση και τα λοιπά, αντί να τον στηρίζουν;;;;
Τι σόι ράτσα είμαστε;;;;
Ναι κύριε Πρόεδρε, έχεις απόλυτο δίκιο. Και οι δύο σύλλογοι (Ραφήνας - Τρίγλιας) το μόνο που κοιτούσαν ήταν να έχουν πολιτικές απολαβές και το κοιτάνε ακόμα αν κατάλαβα. Αυτό κατέστρεψε τους συλλόγους και ας μην βιαστούν (αν και δεν θα το κάνουν), μερικοί να παραστήσουν τους μεσίες.
ΠΟΤΕ τους δεν κοίταξαν το πως να προσελκύσουν τους νέους, να τους φέρουν κοντά στις παραδόσεις, να μάθουν απο που προερχόμαστε και γιατί βρεθήκαμε εδώ.
Δρόμοι των χωριών αναφέρουν ονόματα πατριωτών, αλλά κανείς απο τους νέους δεν ξέρει ποιός είναι και τι έκανε για τους πατριώτες, ώστε οι πατεράδες και παπούδες να δώσουν τα ονόματα τους δρόμους αυτούς.
Ντρέπομαι που υπάρχουν άτομα νεαρά και μορφωμένα!!!! που δεν μπαίνουν να γράψουν γιατί γράφει ο τάδε και ο  δείνα που είναι μαλωμένοι!!!!!!!!!!!  ΕΛΕΟΣ
Ντρέπομαι για την νεολαία, που δεν παίρνει θέση έστω και απο εδώ μέσα. Αλλά τι θέση να πάρει, αφού καταφέραμε να μην έχουν δεσμούς με την καταγωγή μας.

Βγαίνουν παράπονα που έχω απο χρόνια, αλλά είναι πικρές αλήθειες. Ζητώ συγνώμη γι αυτό.
Ισώς να είμαι υπερτοπικιστής, αλλά αυτό είμαι δεν αλλάζω και γι αυτό έκανα και αυτή την προσπάθεια εδώ, μόνο απο αγάπη και όχι για ψήφους.

ΝΑΙ να ψηφίσουμε Πατριώτες, αλλά εφόσων είναι ΙΚΑΝΟΙ !!!! και αφού αποδεδειγμένα νοιάστηκαν για τους συλλόγους και όχι τους ψήφους.
Υπάρχουν αυτοί;;;; Δύσκολο πολύ νομίζω......

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
Πλέον ο αγώνας πρέπει να δωθεί απο ακομμάτιστους συλλόγους, μεμη πολιτικοποιημένους Τριγλιανούς Πατριώτες με έμφαση στην νεολαία μας.
Θαρρώ απο εκεί πρέπει να γίνει η νέα αρχή.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
Όλοι μαζί, μπορούμε να ενημερώσουμε αυτόν τον χρήσιμο χώρο, ώστε να τον έχουν οι νεώτερες γενιές, ως παρακαταθήκη την ιστορία των προγόνων μας.

Αλλά και να γνωριστούμε, αναπτύσοντας γνωριμίες - φιλίες, ενώνοντας κάθε Τριγλιανό Απόγονο.