"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ, 29/9/13, 4.30 μμ

Ξεκίνησε από Στάθης Δημητρακός, 27 Σεπτεμβρίου 2013, 11:11:40 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Στάθης Δημητρακός

Στάθης Δημητρακός

      Ο Α.Ο Τριγλίας Ραφήνας αγωνίζεται την Κυριακή  29/9 (4.30 μ.μ) στην Ραφήνα  με τον Κυανό  Αστέρα Βάρης. Ο Κυανούς Αστέρας ιδρύθηκε το 1964, έχει χρώματα μπλε- άσπρο, έμβλημα του είναι ο κυανούς αστήρ και έδρα του το Δημοτικό Στάδιο Βάρης με 1.800 καθίσματα. Προπονητής του Αστέρα Βάρης  είναι ο κ. Πέτρος Τσιγκούλης, ο οποίος έχει κάνει μακρά θητεία ως προπονητής της Τριγλίας Ραφήνας. Κατά τους περσινούς αγώνες του 9ου Ομίλου Δ' Εθνικής , ο Κυανούς Αστέρας νίκησε στην έδρα του την  Τριγλία Ραφήνας 3-0 (Ά γύρος )και έχασε στη Ραφήνα  2-0 (Β' Γύρος). Και οι δύο ομάδες  προβιβάστηκαν στην Γ' Εθνική κατηγορία. (6ος Όμιλος, ΑΕΚ).   

Η Βάρη  είναι ένα μεγάλο δυτικό- ανατολικό προάστιο της Αθήνας, απέχει 26 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας και είναι κτισμένη ανάμεσα στον Υμηττό και τον Σαρωνικό. Συνορεύει με την Βούλα, Βουλιαγμένη και Κορωπί. Στην αρχαιότητα ήταν εκεί ο αττικός δήμος Αναγυρούντος. Η Βάρη,  με την εφαρμογή του προγράμματος Καλλικράτη εντάχθηκε στο Δήμο 3Β: Βούλα- Βάρη- Βουλιαγμένη.