"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ

Ξεκίνησε από Παράρτημα Συλλόγου Νέας Τρίγλιας, 20 Δεκεμβρίου 2015, 11:16:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Παράρτημα Συλλόγου Νέας Τρίγλιας

Παράρτημα Συλλόγου Νέας Τρίγλιας

Τη 12η/12/2015, το   Παράρτημα του Συλλόγου στη Ν.Τρίγλια  πρόσφερε στους  Τριγλιανούς  μια όμορφη βραδιά  σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα.
Την έναρξη της εκδήλωσης την έκανε η καταξιωμένη Φιλαρμονική της Ν. Τρίγλιας με τον αξιόλογο διδάσκαλό τους κ. Α. Μπουλούση παίζοντας χαρούμενα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στη συνέχεια η χορωδία της Κρήνης έψαλαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ύμνους αποσπώντας τα χειροκροτήματα του κοινού. Κατόπιν τη σκυτάλη  πήρε  η χορωδία της Ν. Τρίγλιας, η οποία μεταξύ των άλλων μας επεφύλαξε μια συγκινητική και ευχάριστη έκπληξη. Από καιρό μου είχε παραδώσει η κ. Σ. Μήτσου Τριγλιανά κάλαντα, τα κάλαντα των αγροτών, που τραγουδούσαν στην Τρίγλια της Μ. Ασίας και τα είχε  διασώσει ο πεθερός της κ. Μήτσου Χαράλαμπος. Τα κάλαντα αυτά τα παρέδωσε η αντιπρόεδρος του παραρτήματος κ.Κουφούδη στον καταξιωμένο δάσκαλο της χορωδίας, κ. Ν. Τσαμαίδη, ο οποίος τα μελοποίησε και μας τα παρουσίασαν στη γιορτή. Συγκινητική ήταν η εισαγωγή της κ. ΜπαρμπήΧ., μέλους της χορωδίας για την προσφορά των μεγαλυτέρων στη διάσωση της παράδοσης. Την εκδήλωση έκλεισαν τα μικρά αγγελούδια του Νηπιαγωγείου με ποιήματα, ευχές και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια με την καθοδήγηση των  άξιων νηπιαγωγών κ. Α. Μαλακόζη και Ν. Παπαλεοντή.
Ένας Αγιοβασίλης σταλμένος από το Σύλλογο μοίρασε στους μικρούς μας φίλους δωράκια και το συμβούλιο πρόσφερε κεράσματα σε όλους τους παρευρισκομένους.
Το παράρτημα εύχεται σε όλους σας καλή χρονιά με χαρά και ειρήνη του Χριστού στην καρδιά μας.
Δέσποινα Παρασκευά
http://www.triglianoi.gr/gallery/1023-201215215103.jpeg
http://www.triglianoi.gr/gallery/1023-201215215636.jpeg
http://www.triglianoi.gr/gallery/1023-201215215835.jpeg
http://www.triglianoi.gr/gallery/1023-201215231542.jpeg
Στην εικονοθήκη (Gallery) έχετε την δυνατότητα,
να δείτε περισσότερες φωτογραφίες,
από την δράση του παραρτήματος μας.