"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

Οικογενειακές φωτογραφίες Τριγλιανών πριν το 1922 από τους Συλλόγους Τριγλιανών

Ξεκίνησε από Βασίλης Σακελλαρίδης, 18 Ιανουαρίου 2017, 10:06:28 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Βασίλης Σακελλαρίδης

Βασίλης ΣακελλαρίδηςΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΕΑΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ
ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ


Σε μια κοινή προσπάθεια για να διασώσουμε και αναδείξουμε το πολιτισμό που έφεραν οι προγονοί μας,  οι δύο σύλλογοι Τριγλιανών, συμφωνήσαμε να συγκεντρώσουμε όσες οικογενειακές φωτογραφίες, σώζονται μέχρι σήμερα και φωτογραφήθηκαν στη παλιά πατρίδα.

Σε εκθέσεις που θα γίνουν, στη Ραφήνα και στη Ν. Τρίγλια (ή και αλλού), θα προσπαθήσουμε να ξαναζωντανέψουμε τον πολιτισμό και τις στιγμές οικογενειακής ευτυχίας των προγόνων μας, πριν αυτοί ζήσουν το δράμα του ξεριζωμού. Δώστε μας τη δυνατότητα να τις εκθέσουμε ώστε  οι νεότεροι να δουν να ξαναζωντανεύει η κοινωνία των παππούδων τους. Ας τιμήσουμε και διασώσουμε τη μνήμη τους!

Ψάξτε τις οικογενειακές φωτογραφίες σας και τηλεφωνείστε μας να τις φωτογραφήσουμε ή να τις σκανάρουμε (αντιγράψουμε) στο χώρο σας. Η κάθε φωτογραφία που θα μας εμπιστευτείτε θα φέρει το όνομα της οικογένειας σας, και στοιχεία για τους απεικονιζόμενους.
Βοηθείστε μας να διασώσουμε και αναδείξουμε το πολιτισμό που έφεραν.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :
ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ:                                 Κικής Γιώργος: 6936985489 και Λαδοπούλου Αθηνά: 694 090 3796
ΝΕΑ ΤΡΙΓΛΙΑ :                                             Δέσποινα Παρασκευά: 2373052186 και Κοκκαλάς Αλέκος: 6948579912
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ:           Βασίλης Σακελλαρίδης: 6971538231