"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΛ. ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ ΣΕ ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ

Ξεκίνησε από Βασίλης Σακελλαρίδης, 03 Ιουλίου 2017, 01:08:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Βασίλης Σακελλαρίδης

Βασίλης Σακελλαρίδης

ΑΛΒΑΝΙΑ-ΑΓ ΣΑΡΑΝΤΑ-ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ

2 ημερες 29-30 ΙΟΥΑ1ΟΥ

ΜΟΥΔΑΝΙΑ-ΑΓ.ΣΑΡΑΝΤΑ


Αναχώρηση από την Ν.Τρίγλια στις 6:00 π.μ. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις περνάμε από Κοζάνη-Μέτσοβο άφιξη στα Γιάννενα για να πιούμε και τον καφέ μας. Συνεχίζουμε για τα σύνορα της Κακαβιάς όπου θα έχουμε και τον έλεγχο των διαβατηρίων. Πρώτος σταθμός το νεκροταφείο των πεσόντων Ελλήνων του 1940. Διασχίζοντας πολλά χωριά της Ελληνικής μειονότητας και στην περιοχή Δρογόπολη φθάνουμε στην περιοχή του Αργυρόκαστρου. Άφιξη και επίσκεψη στο Κάστρο ,στο μουσείο όπλων ,στον καθεδρικό ναό χρόνος ελεύθερος στη διάθεση των εκδρομέων, ξεκούραση. Το Αργυρόκαστρο θεωρείται σπάνιο παράδειγμα καλοδιατηρημένης Οθωμανικής πόλης και ήταν μεταξύ των 17 πολιτιστικών χωρών που προστέθηκαν στον κατάλογο Παγκόσμιας κληρονομιάς της ΙΙΝΕ50Ο τον Ιούλιο του 2005 Αναχώρηση και μετά από μια μικρή διαδρομή φθάνουμε στην πόλη των Αγ. Σαράντα. Παραλιακή πόλη με σημαντική ιστορία αλλά και ραγδαία ανοικοδόμηση όπου εντυπωσιάζει τον κάθε επισκέπτη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, και το βράδυ προαιρετικά διασκέδαση με τοπικούς Βορειοηπειρωτικούς χορούς και τραγούδια. Διανυκτέρευση.

ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ - ΜΟΥΔΑΝΙΑ

Αμέσως μετά το πρόγευμα αναχώρηση προς το μεσαιωνικό κάστρο του ΛΥΚΟΥΡΣΙΟΥ όπου θα θαυμάσουμε την πανοραμική θέα που μας προσφέρει η πόλη. Στην συνέχεια θα πραγματοποιήσουμε το γύρο της πόλης για να γνωρίσουμε μερικά από τα ενδιαφέροντα σημεία της, Ελεύθερος χρόνος περίπου 1,30 ώρα για καφέ και ψώνια στη αγορά. Στην συνέχεια αναχώρηση για την αρχαία-πόλη του ΒΟΥΘΡΟΤΟΥ 7χλμ Από τους Αγίους Σαράντα όπου θα επισκεφθούμε το αρχαίο θέατρο, το Ναό του Λσκληπιού το βαφτιστήρν, τη βασιλική εκκλησία, την αγορά της πόλης -αρχαία πηγάδια- το κάστρο -το μουσείο.Γεύμα στις 14:00. Αναχώρηση για το Χωριό μας κάνοντας στάση για καφέ στη Σαγιάδα. Αφιξη αργά το βράδυ γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις και εμπειρίες στο χωριό μας.
Τιμή κατ' άτομο 90€ Περιλαμβάνει:
•   Μετακινήσεις με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας
•   Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό
•   Ξεναγήσεις και περιηγήσεις
•   Έμπειρο ελληνόφωνο ξεναγό
Δεν περιλαμβάνει
.    Επιπλέον γεύματα ,ποτά .τηλεφωνήματα ,διασκεδάσεις, εισόδους μουσείων
Και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : κα ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΚΡΑΝΗ  2373052186