"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ- ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 27/1/19 (3 μ.μ)

Ξεκίνησε από Στάθης Δημητρακός, 21 Ιανουαρίου 2019, 03:08:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Στάθης Δημητρακός

Στάθης Δημητρακός

Την Κυριακή  27/1/1019 και ώρα 3 μ.μ. η Τρίγλια Ραφήνας αγωνίζεται στο Δημοτικό  Γήπεδο Ραφήνας με τον Άρη Βούλας για το Πρωτάθλημα Α' κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ.  Στο 1ο γύρο Άρης Βούλας-Τριγλια Ραφήνας 1-1. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Άρης Βούλας  είναι το παλαιότερο αθλητικό σωματείο της Βούλας, ο οποίος ιδρύθηκε το 1952. Έμβλημα του είναι ο Άρης  ο Ολύμπιος θεός του πολέμου και χρώματα κίτρινα –μαύρα. Ο Άρης Βούλας συμμετείχε παλαιοτέρα σε πρωταθλήματα ΕΠΣΑ και τώρα της ΕΠΣΑΝΑ.
Η Βούλα είναι νότιο προάστιο της Αθήνας, χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού, απέχει 25 χιλιόμετρα από το κέντρο. Διοικητικά ανήκει στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ( τα τρία Β), του οποίου είναι και έδρα.
Κατά την αρχαιότητα, η Βούλα, μαζί με τη γειτονική Βουλιαγμένη, αποτελούσε το δήμο Αιξωνίδων Αλών της Αρχαίας Αθήνας. Η ονομασία δείχνει ότι υπήρχαν αλυκές στο δήμο, ενώ τον χαρακτηρισμό Αιξωνίδων τον παίρνει από τη γειτονική Αιξωνή (σημερινή Γλυφάδα), για να ξεχωρίζει από το δήμο Αλαί Αραφηνίδες (την Aλυκή της Λούτσας /Άρτεμη) δυτικά του αρχαίου Δήμου Αραφήνος, σημερινή Ραφήνα).

Στάθης Δημητρακός

Στάθης Δημητρακός