"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 17/ 10 /21,12.30μμ με τον ΑΠΑΣ- ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ- ΝΑΞΟΥ

Ξεκίνησε από Στάθης Δημητρακός, 12 Οκτωβρίου 2021, 03:45:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Στάθης Δημητρακός

Στάθης Δημητρακός
  Την Κυριακή 17/10/2021 αρχίζει το πρωτάθλημα Β' Εθνικής κατηγορίας 1ος Όμιλος Νότου. Ο Α.Ο Αργοναύτης Τρίγλιας Ραφήνας αντιμετωπίζει τον ΑΠΑΣ -ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ-Νάξου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ραφήνας 12.30 μ.μ.
Ο Απεραθίτικος Αθλητικός Σύλλογος «Τα Φανάρια» είναι αθλητικός σύλλογος στην Νάξο με τμήματα μπάσκετ, σκακιού και πινγκ πονγκ.
O Σύλλογος ιδρύθηκε το 1984, στην Απείρανθο/Απέραθος της Νάξου, χωριού χτισμένου στις ανατολικές υπώρειες των βουνών που ονομάζονται "Φανάρια", από τα οποία πήρε την ονομασία του. Καλλιεργεί συστηματικά από το 1999 το άθλημα του μπάσκετ με αξιόλογες διακρίσεις. Το 2012 κατέκτησε το πρώτο Πρωτάθλημα Κυκλάδων, επιτυχία που επανέλαβε το 2014.
Το 2017 κατέκτησε ξανά το Πρωτάθλημα Κυκλάδων, όπως και το 2018. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο, το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, μετά την κατάκτηση του 5ου Πρωταθλήματος Κυκλάδων αγωνίστηκε στο Ειδικό Πρωτάθλημα Αιγαίου, όπου κατέκτησε την 1η θέση και την Άνοδο στην Γ΄ Εθνικής.
   Στην παρθενική εμφάνιση της ομάδας στις Εθνικές Κατηγορίες κατακτήθηκε άλλη μία άνοδος, στη Β΄ Εθνική.
Η Απέραθος/Απείρανθος είναι  παραδοσιακός οικισμός στο ανατολικό τμήμα του νησιού. Διατηρεί καστρική μνημειακή αρχιτεκτονική, έχει αξιοποιηθεί όλη η καλλιεργήσιμη γη με τις αναβαθμίδες/πεζούλες. Η παραγωγή και διάθεση τοπικών προϊόντων και η ήπια τουριστική ανάπτυξη στηρίζει μια ανθηρή τοπική οικονομία.


Στάθης Δημητρακός

Στάθης Δημητρακός

Μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β' Εθνικής για τον Αργοναύτη Τρίγλιας Ραφήνας.
Ένα ματς με δυο παρατάσεις.
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ- ΑΠΑΣ/ ΤΑΦΑΝΑΡΙΑ/ΝΑΞΟΥ: 84-83.