"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

Ο Α.Ο ‘Ενωση Ιλίου στην Ραφήνα, 21/11, 5 μ.μ.

Ξεκίνησε από Στάθης Δημητρακός, 18 Νοεμβρίου 2021, 05:05:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Στάθης Δημητρακός

Στάθης Δημητρακός
Την Κυριακή 21/11/21και ώρα 5 μ.μ. ο Αργοναύτης Τρίγλιας Ραφήνας αντιμετωπίζει στο Κλειστό Γυμναστήριο Ραφήνας τον Α.Ο ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ.
Ο Αθλητικός Όμιλος Ένωση Ιλίου είναι σωματείο με έδρα την περιοχή του Ιλίου (Νέα Λιόσια) Αττικής. Επίσημο έτος ίδρυσής του είναι το 2002 και προέκυψε από τη συνένωση δύο ιστορικών συλλόγων του Ιλίου, του Α.Ο. Αστέρα Ζωοδόχου Πηγής και της Α.Ε. Άρτεμις Ιλίου, των οποίων τα σύμβολα φέρει στο σημερινό έμβλημά του. Αγωνίζεται με χρώματα το σκούρο μπλε και το λευκό.
Ο Δήμος Ιλίου της Δυτικής Αθήνας, ο δεύτερος σε μέγεθος και πληθυσμό μετά το Περιστέρι. Συνορεύει ανατολικά με τους Αγ. Αναργύρους, νότια με το Περιστέρι, δυτικά με την Πετρούπολη και βόρεια με το Καματερό. Είναι από τους Δήμους που δέχτηκαν το μεγάλο κύμα εσωτερικής μετανάστευσης τις δεκαετίες του '50 και του '60. Ο πληθυσμός ξεπερνά σήμερα τους 110 χιλιάδες κατοίκους .Η πόλη πήρε το όνομα ΙΛΙΟΝ από το 1994, ως τότε έφερε το όνομα Λιόσια.

6η Αγωνιστική – 21/11/21
Ρεπό: ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ
ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΛΑΙΜΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ
ΝΕΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ – ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ
ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82 – ΑΕ Ν.ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΦΕΑ Ν.Φ Ν.Χ

Στάθης Δημητρακός

Στάθης Δημητρακός

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-Α.Ο  ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 79-62