* * * Αγαπητοί Πατριώτες, θα ήταν θαυμάσια ενέργεια να κάνετε εγγραφή, ώστε να συμμετέχετε ως μέλη μας, στην προσπάθεια αυτή.* * * Αν, είστε ήδη μέλη μας, συνδεθείτε με τον λογαριασμό που έχετε.* * * Ευχαριστούμε.* * *

''ΘΥΜΗΣΕΣ'' από αυτά που έχουν γραφτεί στα Τριγλιανά Νέα.

Ξεκίνησε από triglianos - admin foroum, 05 Σεπτεμβρίου 2012, 05:59:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

triglianos - admin foroum

triglianos - admin foroum

 Το κομμάτι αυτό με τμήματα από τα πρώτα τεύχη των Τριγλιανών Νέων, το επιμελείται το μέλος μας πατριώτισσα κα Ευγενία Μυτιληναίου  (Γένος Πιστικίδη) και είναι μέρος της καλοκαιρινής πρώτης προσπάθειας που είχε γίνει για να εμπλουτίσουμε το φόρουμ μας, με ΘΥΜΗΣΕΣ από τους μεγαλύτερους σε ηλικία Τριγλιανούς, ώστε να μην χαθεί τόσο ενδιαφέρων υλικό.

Τα κομμάτια αυτά δυστυχώς θα πρέπει να τα διαβάσετε υπό μορφή PDF εγγράφου.

1. Στο πρώτο τεύχος ο ανταποκριτής της εφημερίδος στην Ραφήνα Αθανάσιος Π. Γιακουβάκης παίρνει συνέντευξη απο τον 95 ετών δημογέροντα, το καιρό της καταστροφής στην Τρίγλια, Γιώργο Νικόπουλο.
Με ημερομηνία 15-09-1975.

2. Στο δέκατο τεύχος υπάρχει μία ιστορία που μας είπε ο Κυρ Θανάσης στην συνάντηση και διαβάζοντας την, παρατήρησα ότι παρόλα τα χρόνια που πέρασαν δεν είχε αλλάξει ούτε μία κουβέντα.
Με ημερομηνία 12-05-1977.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ.
Όλοι μαζί, μπορούμε να ενημερώσουμε αυτόν τον χρήσιμο χώρο, ώστε να τον έχουν οι νεώτερες γενιές, ως παρακαταθήκη την ιστορία των προγόνων μας.

Αλλά και να γνωριστούμε, αναπτύσοντας γνωριμίες - φιλίες, ενώνοντας κάθε Τριγλιανό Απόγονο.