"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

Η ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ

Ξεκίνησε από Στάθης Δημητρακός, 13 Δεκεμβρίου 2012, 11:11:04 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Στάθης Δημητρακός

Στάθης Δημητρακός

     Ο Α.Ο Τριγλίας Ραφήνας αγωνίζεται την Κυριακή 16/12/12 στην Νίκαια με αντίπαλο την μεγάλη ομάδα του Ιωνικού.
     Ο Ιωνικός ιδρύθηκε το 1965, από την ένωση των δύο λαοφιλέστερων σωματείων της περιοχής, της ΑΕ Νικαίας και του Άρη Νικαίας. Ο  Ιωνικός διέγραψε μια σημαντική ιστορική πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Συμμετείχε σε πρωταθλήματα Α'  και Β' Εθνικής κατηγορίας. Από την περίοδο  2011-12 αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Δ' Εθνικής στον 9ο Όμιλο. Έδρα του Ιωνικού είναι το γήπεδο Νεάπολης Νικαίας με χωρητικότητα πάνω από 5.000 θέσεις. Χρώματα του Ιωνικού είναι τα μπλε –άσπρα και έμβλημα το αστέρι με μπλε- άσπρο  χρώμα.
     Η Νίκαια βρίσκεται στα βόρεια του Πειραιά, ανάμεσα στον Πειραιά, το Κερατσίνι, τον Κορυδαλλό, τον Άγιο  Ιωάννη Ρέντη, την Αγία Βαρβάρα και το Αιγάλεω. Η Νίκαια ή η Κοκκινιά όπως τη λέγανε παλιά, η Κοκκινιά των Προσφύγων , είναι η πιο μεγάλη  «Προσφυγούπολη» του Πειραιά. Πήρε το όνομά «Νίκαια», για να τιμηθεί η Μικρασιάτικη πόλη Νίκαια της Βιθυνίας, η οποία έγινε πρωτεύουσα  Αυτοκρατορίας τον 13ο αιώνα και έδρα Οικουμενικών Συνόδων. Με το πρόγραμμα «Καλλικράτης», η Νίκαια αποτελεί ένα Δήμο με τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη (Δήμος Νικαίας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη).           

Αντώνης Λαζαρής

Αντώνης Λαζαρής

Ο καλός φίλος, Στάθης Δημητρακός, βρέθηκε για μια ακόμα φορά στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του Τρίγλια Ραφήνας.
Μας ενημέρωσε σχετικά ότι η ομάδα της Ραφήνας πάλεψε, προσπάθησε, αλλά υπέκυψε τελικά απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας με σκορ 2-0.

Οι τραυματισμοί βασικών παικτών της ομάδας αποτελούν τροχοπέδη στην πορεία της ομάδας.
Η ομάδα παραμένει στο μέσο της βαθμολογίας.
Με την επιστροφή των τραυματιών παικτών, όλοι ελπίζουν σε συνεχόμενα επιτυχή αποτελέσματα που θα ανεβάσουν την ομάδα ψηλά στο Βαθμολογικό Πίνακα του 9ου Ομίλου της Δ' Εθνικής.