* * * Αγαπητοί Πατριώτες, θα ήταν θαυμάσια ενέργεια να κάνετε εγγραφή, ώστε να συμμετέχετε ως μέλη μας, στην προσπάθεια αυτή.* * * Αν, είστε ήδη μέλη μας, συνδεθείτε με τον λογαριασμό που έχετε.* * * Ευχαριστούμε.* * *

Τράπεζα Αίματος "Γιώργος Καλλιαντζάς"

Ξεκίνησε από triglianos - admin foroum, 14 Σεπτεμβρίου 2012, 02:04:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

triglianos - admin foroum

triglianos - admin foroumΠατριώτες, μόλις εχθές ανακάλυψα στο διαδίκτυο και ΟΧΙ από κάποια ενημέρωση πατριώτη μέλους, ότι τον τελευταίο χρόνο δημιουργήθηκε στη Νέα Τρίγλια, τράπεζα αίματος εις μνήμη ενός αδικοχαμένου παλικαριού, του Γιώργου Καλλιαντζά.
Μάλιστα έχουν πραγματοποιηθεί και δύο αιμοδοσίες όπου συγκεντρώθηκαν 94 φιάλες αίμα στην πρώτη και  97 στην δεύτερη.
Θεώρησα σκόπιμο να επικοινωνήσω με τον διαχειριστή της ομάδος στο face book, ώστε να έχω την τυπική άδεια να αναρτήσω την φωτογραφία αυτή.

Σήμερα, πριν λίγο έλαβα την απάντηση από την κυρία Σγουρή Αικατερίνη που είναι η διαχειρίστρια, (για εμάς που δεν μένουμε στην Νέα Τρίγλια, άγνωστο όνομα). Στην δεύτερη παράγραφο όμως διάβασα την εξής φράση "Είμαι η μητέρα του".
Αξίζει θαυμασμού η πατριώτισσα μας, για την ψυχική δύναμη, το κουράγιο να δημιουργήσει την Τράπεζα Αίματος με το όνομα του παιδιού της, προσφέροντας στην τοπική κοινωνία! "κάτι που θα επιθυμούσε και το παιδί μου" κατέληξε.

Εύγε.... αγαπητή πατριώτισσα και το φόρουμ μας από αυτή την στιγμή, θα είναι αρωγός όποιας προσπάθειας σας, μας γίνετε βέβαια γνωστή.


Όλοι μαζί, μπορούμε να ενημερώσουμε αυτόν τον χρήσιμο χώρο, ώστε να τον έχουν οι νεώτερες γενιές, ως παρακαταθήκη την ιστορία των προγόνων μας.

Αλλά και να γνωριστούμε, αναπτύσοντας γνωριμίες - φιλίες, ενώνοντας κάθε Τριγλιανό Απόγονο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΓΟΥΡΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΓΟΥΡΗ

 ΤΡΑΠΕΖΑ    ΑΙΜΑΤΟΣ    <<ΓΙΩΡΓΟΣ    ΚΑΛΛΙΑΝΤΖΑΣ>>

Η  ΤΡΑΠΕΖΑ  ΑΙΜΑΤΟΣ  δημιουργήθηκε  στη μνήμη του  ΓΙΩΡΓΟΥ, στη προσπάθεια μας να συνεχίσουμε   αυτό  που έκανε  ο  ίδιος    <<πρόσφερε>>.
Σκοπός μας είναι η δημιουργία δεσμών  αλληλεγγύης και η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών  μας γύρω από τα θέματα κοινωνικής και εθελοντικής προσφοράς.
Μετά τις πρώτες αιμοδοσίες που οργανώσαμε, διαπιστώσαμε ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά  και θέλοντας να συνεχίσουμε,  ιδρύσαμε ΑΣΤΙΚΗ   ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ  με επωνυμία <<ΓΙΩΡΓΟΣ  ΚΑΛΛΙΑΝΤΖΑΣ>>.
Μέσα από  διάφορες εκδηλώσεις ,σεμινάρια ,ομιλίες , θέλουμε  να συμβάλουμε στην προαγωγή της  οδικής ασφάλειας ,στην πρόληψη και μείωση τροχαίων
δυστυχημάτων ,την καλλιέργεια  της  κυκλοφοριακής αγωγής ,την υποστήριξη θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων και των οικογενειών τους .
Έχουμε διοργανώσει ημερίδα με θέμα<<ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ>> με το σώμα ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.
Όλοι  μαζί  πετυχαίνουμε πολλά.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!!!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΓΟΥΡΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΓΟΥΡΗ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/9/2012 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΤΡΙΤΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ <<ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΑΝΤΖΑΣ>>
ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΜΙΣΗΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ,Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ,ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ,ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.
Η ΙΔΕΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ Η ΠΡΑΞΗ ΣΙΓΑ ,ΣΙΓΑ ΘΕΣΜΟΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΗΣ.Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.
ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ,ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΑΝ.ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Ο ΧΑΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΤΕ.
                                                                                                                                                 
                                                                                                                                                    ΣΓΟΥΡΗ   ΚΑΤΕΡΙΝΑ