"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

Στη Βούλα Κυριακή 19/12/21, ώρα 3 μ.μ.

Ξεκίνησε από Στάθης Δημητρακός, 13 Δεκεμβρίου 2021, 08:20:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Στάθης Δημητρακός

Στάθης Δημητρακός


   Την Κυριακή  19/12/2021 και ώρα 3 μ.μ. η Τρίγλια Ραφήνας αγωνίζεται  στο Δημοτικό Στάδιο Βούλας με  τον τοπικό Άρη για το Πρωτάθλημα Α' κατηγορίας  ΕΠΣΑΝΑ. Στη Ραφήνα τον 1ο γύρο το αποτέλεσμα ήταν 2-0 υπέρ της Τρίγλιας Ραφήνας.
     Ο Γυμναστικός Σύλλογος Άρης Βούλας , ιδρύθηκε το 1952. Ο Άρης Βούλας μέχρι το 1977 είχε μόνο ποδόσφαιρο, σήμερα έχει τμήματα πινγκ-πόνγκ και τένις. Έδρα έχει το Δημοτικό Στάδιο Βούλας, χωρητικότητας 1000 θέσεων. Έμβλημα του είναι ο Άρης,  ο Ολύμπιος θεός του πολέμου.
    Η Βούλα είναι νότιο προάστιο της Αθήνας, χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού. Βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης. Διοικητικά  ανήκει στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ( τα τρία Β), του οποίου είναι και έδρα.  Κατά την αρχαιότητα, η Βούλα, μαζί με τη γειτονική Βουλιαγμένη  αποτελούσε το Δήμο Αιξωνίδων Αλών της Αρχαίας Αθήνας. Η ονομασία δείχνει ότι υπήρχαν αλυκές στο Δήμο, ενώ τον χαρακτηρισμό Αιξωνίδων τον παίρνει από τη γειτονική Αιξωνή (σημερινή Γλυφάδα), για να ξεχωρίζει από το Δήμο Αλαί Αραφηνίδες  (κοντά στην Αλυκή της Άρτεμης δυτικά  του αρχαίου Δήμου Αραφήνος, της σημερινής Ραφήνας).


Στάθης Δημητρακός

Στάθης Δημητρακός

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-1. ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗ 2Η ΘΕΣΗ