Ο Γ. Γκίκογλου από την Ν.Τρίγλια, θυμάται την αφορμή ίδρυσης του Συλλογου μας, το 1961. Παρακολουθείστε το Video
Σκοπός μας, είναι η συμμετοχή σας ώστε μαζί να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε υλικό των προγόνων μας (φωτογραφίες – κείμενα σχετικά κτλ).
Να διατηρήσουμε ή αν θέλετε να ανανεώσουμε τις επαφές μεταξύ μας, με την γνωριμία (ή εκ νέου γνωριμία) μας, συζητώντας θέματα που μας απασχολούν κτλ.
Ταυτόχρονα βέβαια, θέλουμε να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των νεολαίων με Τριγλιανή καταγωγή, ώστε να διασφαλιστεί η συνέχεια της Μικρασιάτικης καταγωγής και ιστορία μας.Ποιοι είμαστε.
Ευαισθητοποιημένοι Τριγλιανοί, που δημιουργήσαμε αυτή την διαδικτυακή προσπάθεια, ανεξάρτητα των συλλόγων, αλλά με την αρωγή των.
Ζητάμε κατά την εγγραφή σας, ονοματεπώνυμο και σχετική φωτογραφία σας, διότι θεωρούμε η ανωνυμία δεν βοηθά την όλη προσπάθεια.
Με εκτίμηση
Η διαχείριση του φόρουμ.
ΤΟ ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ
ΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΒΙΘΥΝΙΑΣ
Διαβάστε την σχετική
διδακτορική διατριβή
της πατριώτισσας
Ελένης Παπαδοπούλου.
Λειτουργία Φόρουμ |
Εγγραφή μέλους |
Λειτουργία Gallery |
Η σελίδα δημιουργήθηκε σε 0.152 δευτερόλεπτα με 32 ερωτήματα.