"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ 25/2 ΩΡΑ 3.30 Μ.Μ.

Ξεκίνησε από Στάθης Δημητρακός, 22 Φεβρουαρίου 2023, 08:21:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Στάθης Δημητρακός

Στάθης Δημητρακός

Το Σάββατο 25/2/2023 και ώρα 3.30 μ.μ. η Τρίγλια Ραφήνας αγωνίζεται  στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας με τον Άρη Βούλας για το Πρωτάθλημα Α' κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ. Στη Βούλα τον 1ο γύρο το αποτέλεσμα ήταν 2-2.
 Ο Γυμναστικός Σύλλογος Άρης Βούλας , ιδρύθηκε το 1952 από Κωνσταντινουπολίτες πρόσφυγες. Εχει χρώματα κίτρινα μαύρα και έμβλημα σώμα άνδρα που κρατάει στεφάνι και έχει κορδέλα στο σώμα του με το όνομα Άρης Βούλας Ο Άρης Βούλας μέχρι το 1977 είχε μόνο ποδόσφαιρο, σήμερα έχει τμήματα πινγκ-πόνγκ και τένις.
 Η Βούλα είναι νότιο προάστιο της Αθήνας, χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού. Βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης. Απέχει 25χλμ.απο το κέντρο της Αθήνας . Διοικητικά  ανήκει στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ( τα τρία Β), του οποίου είναι και έδρα.  Κατά την αρχαιότητα, η Βούλα, μαζί με τη γειτονική Βουλιαγμένη  αποτελούσε το Δήμο Αιξωνίδων Αλών της Αρχαίας Αθήνας. Η ονομασία δείχνει ότι υπήρχαν αλυκές στο Δήμο, ενώ τον χαρακτηρισμό Αιξωνίδων τον παίρνει από τη γειτονική Αιξωνή (σημερινή Γλυφάδα), για να ξεχωρίζει από το Δήμο Αλαί Αραφηνίδες  (κοντά στην Αλυκή της Άρτεμης δυτικά  του αρχαίου Δήμου Αραφήνος, της σημερινής Ραφήνας).
Στάθης Δημητρακός

Στάθης Δημητρακός