"Στο φόρουμ μας, αναρτούμε ενημερωτικά θέματα, σχετικά με την ιστορία των Τριγλιανών προγόνων μας, για την ενημέρωση σας,
αφήνοντας ταυτόχρονα μία παρακαταθήκη πληροφοριών, για τις επόμενες γενιές."

ΣΤΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ, ΣΑΒΒΑΤΟ 4/3 , 4Μ.Μ

Ξεκίνησε από Στάθης Δημητρακός, 28 Φεβρουαρίου 2023, 01:26:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Στάθης Δημητρακός

Στάθης Δημητρακός

Το Σάββατο 4/3/23 και ώρα 4μμ. η Τρίγλια Ραφήνας αντιμετωπίζει τον ΑΟ Αχαρναϊκό, ο οποίος δεν αγωνίζεται στις Αχαρνές ως γηπεδούχος ομάδα, αλλά στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Στεφάνου, Καραολή & Δημητρίου 31 (Ευάγγελου Πεντζερίδη 1),  Άγιος Στέφανος.
Ο Αχαρναϊκός Α.Ο. είναι ποδοσφαιρικός σύλλογος που εδρεύει στις Αχαρνές Αττικής[ Μενίδι]. Έτος ίδρυσης του είναι το 1939. Έμβλημα του συλλόγου είναι το τριφύλλι και έχει χρώματα το πράσινο και το άσπρο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στα εθνικά πρωταθλήματα Β΄,Γ΄, Δ΄.
Από τη σεζόν 2020-21 αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΑΝΑ. Έδρα του αποτελεί το Δημοτικό Γυμναστήριο Αχαρνών  με φυσικό χλοοτάπητα.  Η ιστορία του συλλόγου ξεκινά το 1939 όπου δημιουργείται ο «Πάνθηρας Μενιδίου». Το 1957 οι άνθρωποι του συλλόγου έχοντας επιθυμία τη συμμετοχή του στα επίσημα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Αθηνών, αποφάσισαν και συμφώνησαν στην απορρόφηση του καταστατικού και της ονομασίας του σωματείου «Υπεροχή Νεαπόλεως» των Εξαρχείων, η οποία και έλαβε χώρα στις 1 Σεπτεμβρίου του 1957. Στις 22 Φεβρουαρίου του 1959 και ως «Υπεροχή Νεαπόλεως» πλέον, μετονομάστηκε σε «Υπεροχή Μενιδίου» . Το 1961  μετονομάστηκε σε «Αχαρναϊκός Α.Ο.» την οποία ονομασία φέρει έκτοτε. 

Στάθης Δημητρακός

Στάθης Δημητρακός