* * * Αγαπητοί Πατριώτες, θα ήταν θαυμάσια ενέργεια να κάνετε εγγραφή, ώστε να συμμετέχετε ως μέλη μας, στην προσπάθεια αυτή.* * * Αν, είστε ήδη μέλη μας, συνδεθείτε με τον λογαριασμό που έχετε.* * * Ευχαριστούμε.* * *

Τετάρτη 29/3/ 23 Στην Ραφήνα Τριγλία - Α.Ο.Κρυονερίου, 5 Μ.Μ

Ξεκίνησε από Στάθης Δημητρακός, 27 Μάρτιος 2023, 10:13:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

0 Μέλη και 1 Επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Στάθης Δημητρακός

Στάθης Δημητρακός

Την Τετάρτη 29/3/ 23 και ώρα 5μ.μ η Τρίγλια Ραφήνας αγωνίζεται με τον Αθλητικό Όμιλο
Κρυονερίου  στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας.
Ο Α.Ο ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ιδρύθηκε το 1984, έχει χρώματα μπλε-άσπρα, έμβλημα Ιωνικό κιονόκρανο που επάνω του στέκεται μια ποδοσφαιρική μπάλα.
Το Κρυονέρι είναι Δημοτική κοινότητα του Δήμου Διονύσου στην Ανατολική Αττική μαζί με τον Άγιο Στέφανο, την Άνοιξη, τη Δροσιά, το Διόνυσο, τη Ροδόπολη και τη Σταμάτα.
Η περιοχή βρίσκεται στις ανατολικές υπώρειες της Πάρνηθας, σε έκταση του ευρύτερου κτήματος του Τατοϊου.
H ιστορία του σύγχρονου οικισμού του Κρυονερίου ξεκινάει το 1923 μετά τη Μικρασιατική καταστροφή, όταν οι εκδιωχθέντες της Ιωνίας κληρώνονται ως δικαιούχοι 50 κατοικιών του νεοσύστατου οικισμού «Μπάφι» των Αχαρνών. Οι κάτοικοι ασχολούνταν με τη γεωργία και την κτηνοτροφία.
Το 1947 αναγνωρίζεται η περιοχή ως αυτόνομη Κοινότητα Κρυονερίου. Η ονομασία "Κρυονέρι" προέρχεται από τα συνθετικά "κρύο" και "νερό" και δικαιολογείται από τα δροσερά νερά που αναβλύζουν από την Πάρνηθα κατά μήκος του Κηφισού ποταμού. Στο έμβλημα της κοινότητας διακρίνεται το κιονόκρανο Ιωνικού ρυθμού που αντιπροσωπεύει την Ιωνία Μικράς Ασίας, αφήνοντας το στίγμα της ρίζας του πληθυσμού του αρχικού οικισμού. Από το κιονόκρανο γεννιέται ένα πεύκο που είναι οικείο στοιχείο της χλωρίδας της Πάρνηθας.
Στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της περιοχής συγκαταλέγεται η βιοποικιλότητα με υπεραιωνόβια δένδρα και πλούσια πανίδα. Το υγρό στοιχείο είναι οικείο, μικρά και μεγάλα ρέματα που δροσίζουν την εύφορη γη του οικισμού. Η αρχιτεκτονική που διαφοροποιείται από τις τάσεις των Αθηνών [χαμηλό ύψος ,κεραμοσκεπές κ.α.].Το κέντρο του οικισμού είναι η Πλατεία της Μικράς Ασίας.

Στάθης Δημητρακός

Στάθης Δημητρακός

      ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ- Α.Ο ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 4-0

  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2/4/23 Η ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ,
      ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕΤΟ ΠΡΟΓΡΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΡΕΠΟ