Απανταχού Τριγλιανοί Απόγονοι

Οι Απανταχού Τριγλιανοί, σήμερα. (Νέα που μας μεταφέρουν τα μέλη μας). => Εκδηλώσεις Τριγλιανών => Μήνυμα ξεκίνησε από: Αντώνης Λαζαρής στις 23 Φεβρουάριος 2015, 12:14:16 πμ

Τίτλος: "Σεργιάνι στους δρόμους της Ραφήνας"
Αποστολή από: Μέλος Φόρουμ στις 23 Φεβρουάριος 2015, 12:14:16 πμ
«Σεργιάνι στους δρόμους της Ραφήνας»
με τον Στάθη το Δημητρακό

Ο Στάθης ο Δημητρακό ς θα είναι ο οδηγός μας σε ένα μακρύ σεργιάνι στους δρόμους της Ραφήνας που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015, στις 19:00 μ.μ., στη Δημοτική Βιβλιοθήκ η Ραφήνας-Πικερμίου.

Η εκδήλωση διοργανών εται από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμο ύ, Αθλητισμο ύ και Περιβάλλο ντος (Δ.Ο.Π.Α.Π .) του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

(https://triglianoi.gr/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.triglianoi.gr%2Fgallery%2F282-230215001313.jpeg&hash=f6392a62d3c2bb70eabbcebc7ba71fb4d023dadf)Ένα όμορφο σεργιάνι στα ονόματα των δρόμων που είναι παρμένα από τον κόσμο της Ιστορίας, της Μυθολογία ς, της Θρησκείας, της Γεωγραφία ς, της Φύσης, των Τεχνών, των Γραμμάτων και της Επιστήμης .

Στα ονόματα των δρόμων αποτυπώνε ται η νοσταλγία της Τριγλίας, οι τόποι καταγωγής των κατοίκων, η Εθνική Αντίσταση, η Αρχαία Ελλάδα, οι Θεοί του Ολύμπου, η Ορθοδοξία, τα τοπωνύμια, οι βασιλιάδε ς, οι ευεργέτες, οι συγγραφεί ς, οι ποιητές, οι καλλιτέχν ες,  οι ζωγράφοι,  οι συνθέτες, οι ηθοποιοί, οι επιστήμον ες, οι παλιοί δάσκαλοι, τα λουλούδια και τα δέντρα του τόπου.

Από το λιμάνι της Ραφήνας θα ξεκινήσου με το σεργιάνι μας που σιγά-σιγά θα μας φέρει στο Πανόραμα και τον Νηρέα-Πρωτέα.

Από εκεί θα πάμε στους Ορειχαλκο υργούς, το Σκαλοπάτι, το Αυλάκι και τον Άγιο Χαράλαμπο .

Το ταξίδι μας αυτό θα συνεχιστε ί στην περιοχή Διάκου Μάντρες, τα Μαύρα Αμπέλια, τα Περιβολάκ ια και την Αγία Τριάδα.

Ο δρόμος θα μας φέρει στη συνέχεια στην Βελανιδιά, τον Πευκώνα και τη Διασταύρω ση της Ραφήνας.

Στη συνέχεια τα βήματα μας θα βρεθούν στο Γεφύρι του Λόρδου, τη Βγένα, την Καλλιτεχν ούπολη, το Σανατόριο και την Αγία Βαρβάρα.

Και από την Αγία Βαρβάρα θα βρεθούμε ψηλά στον Νέο Βουτζά και τον Νέο Πόντο.

Στην πορεία θα πάρουμε ξανά το δρόμο προς την παλιά Ραφήνα και περνώντας από το Κιούπι θα φτάσουμε στο Συνοικισμ ό.

Και μετά θα στραφούμε βόρεια προς το Κόκκινο Λιμανάκι και το Μπλε Λιμανάκι.


Όλα είναι δρόμος

Από τον ‘Αγιο Χρυσόστομ ο Σμύρνης στον Ναπολέοντ α Σουκατζίδ η, από τον Ναπολέοντα Ζέρβα στον Άρη Βελουχιώτ η.

Από τον Φίλιππο Καβουνίδη στον Ελευθέριο Βενιζέλο, από τον Νικόλαο Πλαστήρα στον Ανδρέα Παπανδρέο υ, από τον Ιωάννη Σάπαρη στον Στέφανο Πέρρη, από τον Σταυρίδη στον Αναστάση Λύρατζη.

Από τους Θεούς του Ολύμπου στις εννιά Μούσες και τον κόσμο των Ηρώων.

Από την Τρίγλια στην Κρήτη, από την Τένεδο στην Σμύρνη, από την Εύβοια στην Μυτιλήνη, από τις Αραφηνίδες Αλές στο Ελ Αλαμέιν και την οδό των Ριμινιτών .

Από τον Στράτο Αντωνιάδη στον Τρύφωνα Ευαγγελίδ η.

Από την Ελένη Παπαδάκη στον Νίκο Καββαδία, από τον Κωνσταντίνο Καβάφη στον Άγγελο Σικελιανό, από τη Σαπφώ στον Γιώργο Γουναρόπο υλο, από τον Τζων Κέννεντυ στον Αλέξανδρο Φλέμινγκ.
Τίτλος: "Σεργιάνι στους δρόμους της Ραφήνας"
Αποστολή από: Μέλος Φόρουμ στις 12 Μάρτιος 2015, 09:42:56 μμ
(https://triglianoi.gr/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.triglianoi.gr%2Fgallery%2F282-120315213732.jpeg&hash=17bce00eb7a3407be40cacb2d008af9836e6dc67)

«Σεργιάνι στους δρόμους της Ραφήνας»
με τον Στάθη το Δημητρακό


Ο Στάθης ο Δημητρακό ς θα είναι ο οδηγός μας σε ένα μακρύ σεργιάνι στους δρόμους της Ραφήνας την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015, στις 19:00 μ.μ., στη Δημοτική Βιβλιοθήκ η Ραφήνας-Πικερμίου.

Η εκδήλωση διοργανών εται από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμο ύ, Αθλητισμο ύ και Περιβάλλο ντος (Δ.Ο.Π.Α.Π .) του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Ένα όμορφο σεργιάνι στα ονόματα των δρόμων που είναι παρμένα από τον κόσμο της Ιστορίας, της Μυθολογία ς, της Θρησκείας, της Γεωγραφία ς, της Φύσης, των Τεχνών, των Γραμμάτων και της Επιστήμης .

Στα ονόματα των δρόμων αποτυπώνε ται η νοσταλγία της Τριγλίας, οι τόποι καταγωγής των κατοίκων, η Εθνική Αντίσταση, η Αρχαία Ελλάδα, οι Θεοί του Ολύμπου, η Ορθοδοξία, τα τοπωνύμια, οι βασιλιάδε ς, οι ευεργέτες, οι συγγραφεί ς, οι ποιητές, οι καλλιτέχν ες,  οι ζωγράφοι,  οι συνθέτες, οι ηθοποιοί, οι επιστήμον ες, οι παλιοί δάσκαλοι, τα λουλούδια και τα δέντρα.

Σας περιμένου με να σεργιανίσ ουμε όλοι μαζί στους δρόμους της Ραφήνας.
Ένα ανοιξιάτι κο σεργιάνι στους δρόμους της γνώσης και της ιστορίας
Τίτλος: Απ: "Σεργιάνι στους δρόμους της Ραφήνας"
Αποστολή από: Μέλος Φόρουμ στις 22 Μάρτιος 2015, 02:31:07 μμ
Περιμένω κανένα σχόλιο, καμμιά φωτογραφί α απο αυτούς που είχαν τη τύχη να οαρακολου θήσουν την ωραία παρουσίασ η του Στάθη, αλλά τίποτα!
Στάθη, τόση δουλειά, δεν πρέπει να μπει στο φόρουμ;
Τίτλος: Απ: "Σεργιάνι στους δρόμους της Ραφήνας"
Αποστολή από: Μέλος Φόρουμ στις 23 Μάρτιος 2015, 07:15:52 μμ
Ευελπιστώ σύντομα να παραλάβω το Power Point της εκδήλωσης και να αναρτηθεί .
Τίτλος: "Σεργιάνι στους δρόμους της Ραφήνας"
Αποστολή από: Μέλος Φόρουμ στις 08 Ιανουάριος 2017, 04:41:03 μμ
Το Vinteo της εκδήλωσης "Σεργιάνι στους δρόμους της Ραφήνας".

http://www.youtube.com/v/QDMkSTyayKA?fs=1&hl=el_GR

Ο Στάθης ο Δημητρακό ς, οδηγός σε ένα μακρύ σεργιάνι στους δρόμους της Ραφήνας.
Η εκδήλωση πραγματοπ οιήθηκε την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 στη Δημοτική Βιβλιοθήκ η Ραφήνας-Πικερμίου.

Η εκδήλωση διοργανώθ ηκε από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμο ύ, Αθλητισμο ύ και Περιβάλλο ντος (Δ.Ο.Π.Α.Π .) του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Ένα όμορφο σεργιάνι στα ονόματα των δρόμων που είναι παρμένα από τον κόσμο της Ιστορίας, της Μυθολογία ς, της Θρησκείας, της Γεωγραφία ς, της Φύσης, των Τεχνών, των Γραμμάτων και της Επιστήμης .

Στα ονόματα των δρόμων αποτυπώνε ται η νοσταλγία της Τριγλίας, οι τόποι καταγωγής των κατοίκων, η Εθνική Αντίσταση, η Αρχαία Ελλάδα, οι Θεοί του Ολύμπου, η Ορθοδοξία, τα τοπωνύμια, οι βασιλιάδε ς, οι ευεργέτες, οι συγγραφεί ς, οι ποιητές, οι καλλιτέχν ες,  οι ζωγράφοι,  οι συνθέτες, οι ηθοποιοί, οι επιστήμον ες, οι παλιοί δάσκαλοι, τα λουλούδια και τα δέντρα...
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal