Απανταχού Τριγλιανοί Απόγονοι

Σύλλογοι και φορείς των Απανταχού Τριγλιανών => Α.Ο.Τ Ραφήνας => Ακαδημίες Α.Ο.Τ. Ραφήνας => Μήνυμα ξεκίνησε από: A.O.Τριγλίας Ραφήνας στις 27 Φεβρουάριος 2016, 09:51:46 μμ

Τίτλος: Ευχαριστούμε τις υποδομές
Αποστολή από: Μέλος Φόρουμ στις 27 Φεβρουάριος 2016, 09:51:46 μμ
Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές των υποδομών της Τριγλίας Ραφήνας, που ακολούθησ αν την ομάδα μας στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, στο γήπεδο Βάρης.

Απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο το ήθος που τα διακρίνει, δεχόμενοι συγχαρητή ρια τόσο από τους ανθρώπους της ΕΠΣΑΝΑ, όσο και από τους αντιπάλου ς μας. Απέδειξαν επίσης την άδολη αγάπη τους για τον σύλλογο, μην σταματώντ ας ούτε λεπτό να φωνάζουν και να ενθαρρύνο υν την ομάδα μας, για την πολυπόθητ η κατάκτηση του κυπέλλου.

Και όταν όλοι γυρίσαμε πανευτυχε ίς στην πλατεία της Ραφήνας, τα παιδιά αυτά, παρά την κούραση τους, ήταν εκεί για να υποδεχθού ν το πούλμαν με την αποστολή της ανδρικής ομάδας.

Επίσης ένα ευχαριστώ και στους γονείς των αθλητών των τμημάτων υποδομών, που και αυτοί με την σειρά τους συμπαραστ άθηκαν στην ανδρική ομάδα, αποδεικνύ οντας ότι αυτοί και τα παιδιά τους αποτελούν κομμάτι όχι απλώς μιας ομάδας, αλλά μιας οικογένει ας, που λέγεται Τριγλία Ραφήνας

Επιτροπή Υποδομών
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal