Απανταχού Τριγλιανοί Απόγονοι

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ - Χώρος Δοκιμών => ΧΡΗΣΙΜΕΣ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ => Μήνυμα ξεκίνησε από: triglianos - admin foroum στις 21 Φεβρουάριος 2013, 07:19:10 μμ

Τίτλος: Ξεχάσατε τον κωδικό εισόδου σας;
Αποστολή από: Μέλος Φόρουμ στις 21 Φεβρουάριος 2013, 07:19:10 μμ
Αν για κάποιο λόγο χάσατε τον κωδικό εισόδου σας, πολύ εύκολα και γρήγοραμπ ορείτε να τον ανακτήσετ ε.

Θα πάτε στην είσοδο μέλους και θα πατήσετε "Σύνδεση", στο κάτω σημείο του παράθυρου, δλδ μετά τα πεδία που βάζετε τα στοιχεία σας, αναφέρει "Ξεχάσατε τον κωδικό σας;", πατάτε εκεί και γράφετε στο νεο παιδίο το κωδικό σας όνομα που κάνετε είσοδο ή το e-mail σας.
Αυτόματα στο  e-mail σας, λαμβάνετε ένα σύνδεσμο, ώστε να ανακτήσετ ε τον κωδικό σας.

ΑΝ δεν λάβετε  e-mail, σημαίνει ότι το είχατε γράψει λάθος κατά την εγγραφή σας, ενημερώστ ε μας από την φόρμα επικοινων ίας στην αρχική σελίδα που υπάρχει αριστερά, ώστε δίνοντας μας το σωστό  e-mail, να το αντικατασ τήσουμε και να επαναλάβε τε την ενέργεια ανάκτησης κωδικού.

Αν πάλι δεν θυμόσαστε πιο  e-mail ή πιο κωδικό όνομα έχετε χρησιμοπο ιήσει, μπορείτε να τα δείτε στα ενημερωτι κά μηνύματα που έχετε λάβει από την διαχείρισ η, ανά τακτά χρονικά διαστήματ α.

 
Τίτλος: Απ: Ξεχάσατε τον κωδικό εισόδου σας;
Αποστολή από: Μέλος Φόρουμ στις 04 Δεκέμβριος 2013, 09:53:32 μμ
Για να συμπληρώσ ουμε και απλοποιήσ ουμε το παραπάνω κείμενο, δημιουργή σαμε ένα ακόμα βίντεο, σχετικά με την ανάκτηση του κωδικού σας, σε 2 μόλις λεπτά.

http://youtu.be/CX1_-xUwi5s
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal