Αποστολέας Θέμα: Πρόβλημα με αντιγραφή των κειμένων.  (Αναγνώστηκε 2152 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Μέλος Φόρουμ

  • Administrator
  • *****
  • Δώστε Συγχαρητήρια
  • -Δώστε: 135
  • -Λαμβάνω: 19
  • Μηνύματα: 477
  • Τόπος: Ραφήνα
  • Επιβράβευση του μέλους απο : 27
  • Φύλο: Άντρας
Πρόβλημα με αντιγραφή των κειμένων.
« στις: 03 Ιανουάριος 2014, 12:53:41 μμ »
Έλαβα μία επιστολή σχετικά με την εκτύπωση κειμένων και φωτογραφι ών, αλλά και αντιγραφή των.
Θέλω να ενημερώσω, ότι στο παρελθόν αντιμετωπ ίσαμε σοβαρό θέμα κλοπής κειμένων, δημοσιευμ ένα δε σε διάφορους ιστότοπου ς, τόσο τοπικούς, όσο και της επικράτει ας, χωρίς καν να αναφερόμα στε ως πηγή το φόρουμ και αρκετές φορές είδαμε και παραποιημ ένα κείμενα. Αναγκάστη κα δε να κάνω και ενότητα, για να καταγγέλλ ουν τα μέλη μας, αυτά τα συμβάντα. Ενημερώστε που βρίσκετε αντιγραμέ να του φόρουμ μας.

Εδώ ως διαχειρισ τής, δεν δημιούργη σα το φόρουμ για να κάνω τον αστυφύλακ α, όλων αυτών. Σεβόμενος τον κόπο όλων όσων πατριωτών, τοποθετού ν τα κείμενα  ή τις φωτογραφί ες των, στο φόρουμ μας, έπρεπε να βρεθεί μία λύση.
Η λύση ήταν να βάλω δικλείδες ασφαλείας ώστε να μην γίνετε εύκολα η αντιγραφή των κειμένων, δλδ κλοπή των.
Ταυτόχρονα όμως κάθε Τριγλιανό ς που είναι μέλος μας και ανήκει στην ομάδα "Τριγλιανώ ν Απογόνων" (αν δεν είστε ζητήστε μέσα από το προφίλ σας να γίνετε), μπορεί να κάνει δεξί κλικ, δλδ έχει την δυνατότητ α του copy paste.


Το κείμενο που έλαβα.
Παράθεση
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!
Είμαι ονοματεπώ νυμο και θέλω να επισημάνω το εξής:
Η ηλεκτρονι κή σελίδα του φόρουμ έχω διαπιστώσ ει ότι δεν επιτρέπει την αντιγραφή κειμένων και την αναπαραγω γή τους για λόγους πνευματικ ής ιδιοκτησί ας κλπ.

Με αυτήν την απαγόρευσ η όμως ο πατέρας μου ονοματεπώνυμο που δεν διαθέτει ηλεκτρονι κό υπολογιστ ή κι εγώ μένω μακριά δεν μπορεί να δεί τα κείμενα της σελίδας τυπωμένα πλήρως. Όταν χρησιμοπο ιώ την ειδική εντολή για την εκτύπωση, η εκτύπωση δεν γίνεται άμεσα, και κυρίως δεν δεν εκτυπώνον ται φωτογραφί ες.

Έτσι τύπωσα για τον πατέρα μου το πολύ ενδιαφέρο ν και χαριτωμέν ο κείμενο για τη μόδα στην Π.Τρίγλια, δεν μπόρεσα όμως να του δείξω και την ωραία φωτογραφί α της ......... .. Χρυσαυγής με την οικογένει ά της για την οποία μας έχει μιλήσει αρκετές φορές.

Φαντάζομα ι ότι αυτή η φραγή έχει προκαλέσε ι κι άλλες αντιδράσε ις κι όχι μόνο την δική μου. Γιατί αυτή η αυστηρότη τα στη διαχείρισ η του υλικού της σελίδας? Έχω link με πολλούς φορείς και δέν έχω ξανασυναν τήσει τέτοια δυσκολία, υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση και διακίνηση των θεμάτων και των πληροφορι ών. Έχω αρχείο σε hard copy για πάρα πολλά άλλα θέματα που με ενδιαφέρο υν και παρακολου θώ, και όχι μόνο το ηλεκτρονι κό μήνυμα που γρήγορα θα χαθεί ανάμεσα στα πλήθος άλλα. Άλλωστε ο σκοπός κάθε φορέα δεν είναι η διάδοσή του σε όσο το δυνατόν περισσότε ρους ανθρώπους?
Θα ήθελα να επανεξετά σετε αυτή τη λειτουργί α φραγής και να την αναιρέσετ ε, γιατί πιστεύω ότι δεν προσφέρει τίποτα στο φόρουμ και, αντίθετα, προκαλέι δυσκολία και δυσαρέσκε ια στους επισκέπτε ς και φίλους του.


Σας εύχομαι καλή νέα χρονιά, με υγεία και δημιουργι κότητα.


ονοματεπώ νυμοΣτις 2:43 μ.μ. Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίο υ 2013,

Και βέβαια έδωσα άμεσα την απάντηση μου.
Βασικό λοιπόν είναι να έχετε κάνει είσοδο ως μέλος στο φόρουμ, ώστε να έχετε και πρόσβαση σε όλο το φόρουμ ελεύθερα.
Όπως δε είπα και πριν, αναγκαίο είναι να ζητήσετε να μπείτε στην ομάδα των "Τριγλιανώ ν απογόνων"
Όλοι μαζί, μπορούμε να ενημερώσο υμε αυτόν τον χρήσιμο χώρο, ώστε να τον έχουν οι νεώτερες γενιές, ως παρακαταθ ήκη την ιστορία των προγόνων μας.

Αλλά και να γνωριστού με, αναπτύσον τας γνωριμίες - φιλίες, ενώνοντας κάθε Τριγλιανό Απόγονο.

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal