Αποστολέας Θέμα: ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ <<ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ>>  (Αναγνώστηκε 1286 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

alekostriglia

  • Επισκέπτης
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ <<ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ>>
« στις: 17 Οκτώβριος 2010, 11:21:49 μμ »
Προσπαθού ν να κλείσουν τα κενά που τους έχουν απομείνει με ότι βρουν.
Ο ένας υποψήφιος δήμαρχος ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται ο αντίπαλός του .
Μερικά υποψήφια θύματα των "κυνηγών κεφαλών" έχουν λακίσει στους ελαιώνες. ….μερικοί θα μαζεύουν σήμερα (παρόλο την βροχή και το χαλάζι που έριξε εχθές το βράδυ) ελιές μέχρι τα μεσάνυχτα που θα κλείσουν τα ψηφοδέλτι α. Το τι γίνεται από το πρωί σήμερα δεν περιγράφε ται.
Τα παρακάλια, οι εκβιασμοί, οι απειλές και οι «διορισμοί» για μια υποψηφιότ ητα πάνε κι έρχονται. Αύριο που θα δημοσιοπο ιηθούν όλα τα ψηφοδέλτι α θα καταλάβετ ε. Σύζυγοι, μανάδες, πατεράδες και αδέρφια υπαλλήλων "επιστρατε ύθηκαν" για να συμπληρώσ ουν ψηφοδέλτι α.
Το κλάμα άρχισε από χθες βράδυ. Πολλά από τα θύματα,--- στέλνουν μηνύματα στους υποψήφιου ς δημάρχους του αντίπαλου συνδυασμο ύ, από εκείνον στον οποίον βρέθηκαν με το στανιό υποψήφιοι, λέγοντας ότι εξαναγκάσ τηκαν να μπουν. Άρχισαν να σκάνε μύτη και οι "πεταμένοι".
Υποψήφιοι που αρχικά είχαν εξασφαλίσ ει θέση σε κάποιο ψηφοδέλτι ο, αλλά στην διάρκεια της κατάρτισή ς του οι πιο ισχυροί συμμετέχο ντες, σε συνεργασί α με τον υποψήφιο δήμαρχό τους πάντα, τους  πέταξαν απ΄ έξω για να βολευτούν καλύτερα οι πιο στενοί συνεργάτε ς του αρχηγού και υποψήφιου δημάρχου, με τους ψήφους των "πεταμένων".
Θρήνος όπου κι αν γυρίσεις να κοιτάξεις . Μέχρι τα μεσάνυχτα θα γίνεται σε όλη τη Χαλκιδική "το έλα να δεις".

Καλό κουράγιο σε όλους.

ΚΟΚΚΑΛΑΣ ΑΛΕΚΟΣ

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal