Αποστολέας Θέμα: ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ  (Αναγνώστηκε 2319 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

alekostriglia

  • Επισκέπτης
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
« στις: 18 Οκτώβριος 2010, 01:27:57 μμ »
Για ενημέρωση των χωριανών μας που βρίσκοντα ι εκτός.
Στο δήμο Νέας Προποντίδ ας, με έδρα τα Μουδανιά, αποτελούμ ενο από τους πρώην δήμους Καλλικράτ ειας, Μουδανιών και Τρίγλιας, στην αναμέτρησ η του Νοεμβρίου συμμετέχε ι ο δήμαρχος Τρίγλιας, Κώστας Σγουρής, ο οποίος έχει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.
Το δήμο διεκδικεί και ο Δαμιανός Ιορδανίδη ς, γιατρός, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδική ς και πρώην δήμαρχος Μουδανιών, ο οποίος έχει λάβει και το χρίσμα από τη ΝΔ.
Στον αγώνα για το δήμο Προποντίδ ας συμμετέχε ι ακόμη, με ανεξάρτητ ο συνδυασμό, ο δήμαρχος Μουδανιών, Ανδρέας Παπαγιάνν ης, ο οποίος προέρχετα ι από το ΠΑΣΟΚ.
Την υποψηφιότ ητα του Δημήτρη Ζαχαριάδη, συνταξιού χου, δημάρχου Τριανδρία ς από το 1982 ως το 1994, ο οποίος διετέλεσε μέλος της διοίκησης της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) και του Εθνικού Συμβουλίο υ Ειρήνης, έχει ανακοινώσ ει η Λαϊκή Συσπείρωσ η.
Σημειώνετ αι ότι οι κύριοι Παπαγιάνν ης και Ιορδανίδη ς έχουν... συνηθίσει να βρίσκοντα ι αντιμέτωπ οι σε εκλογικές αναμετρήσ εις.
Το 2006, στις εκλογές στο δήμο Μουδανιών, ο νυν δήμαρχος, Ανδρέας Παπαγιάνν ης, είχε προβάδισμ α, καθώς συγκέντρω σε ποσοστό 51,24%, ενώ ο κ. Ιορδανίδη ς 48,76%.
Ωστόσο, στις εκλογές του 2002, οι κάλπες είχαν αναδείξει νικητή τον κ. Ιορδανίδη με 50,25% και δεύτερος είχε έρθει ο κ. Παπαγιάνν ης με 49,75%. Όσο για το δήμαρχο Τρίγλιας, Κώστα Σγουρή, κατέκτησε το αξίωμα με ποσοστό 56,15% στο δεύτερο γύρο των εκλογών του 2006, ενώ είχε δείξει σαφή επικράτησ η από την πρώτη Κυριακή.

ΚΟΚΚΑΛΑΣ ΑΛΕΚΟΣ

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal